Kövess minket!
  
     

Oldja meg nehéz családi élethelyzetét családterápia segítségével!

Oldja meg nehéz családi élethelyzetét családterápia segítségével!
2016, május 3.

Egyre több konfliktus adódik családjában, amelyeket már nem igazán tud kezelni, de valamilyen módon tenni szeretne ellene? Érdemes felkeresnie olyan szakembert, akivel viszonylag gyorsan sikerülhet bizalmi légkört kialakítania, és családja tagjaival együtt vehetnek részt a beszélgetéseken.

 

Mindegyikünk problémái elválaszthatatlanok a minket körülvevő kapcsolatoktól. Nagyon fontos a család erejének erősítése, az egymásra való kellő odafigyelés. Sajnos gyakran előfordul, hogy párunkkal nem úgy tudjuk folytatni kapcsolatunkat, ahogy ezt korábban elképzeltük, és a gondok egyre csak gyűlnek. Amennyiben mindketten szeretnénk tenni azért, hogy újra harmóniában és boldogan élhessünk együtt, párkapcsolati pszichológust felkeresve segítséget kaphatunk. Ennél még nehezebb, ha már gyermek is van a családban. A kisgyermekeknél kialakult problémás tünetek hátterében nagyrészt a család megoldatlan konfliktusai állnak, így legjobb megoldás, ha családterápia mellett döntünk. Ha a gyermek gondjai összefüggésbe hozhatóak a szülők válásával, elköltözéssel, és egyéb hasonló eseményekkel, amelyek nagy hatással lehetnek rá, még inkább javasolt a családterápia igénybe vétele. Az egyéni terápia is sokat jelenthet gyermekpszichológus segítségével, de a családterápiás módszer eredményesebb lehet rövidebb, kötött keretek között zajló formája miatt. Miért érdemes még a családterápia mellett dönteni?

  • A célok elérése együtt jelentősen könnyebb.
  • Kitűnően javítható a családi kommunikáció.
  • Megfelelő módon kezelhető a családi krízis.
  • Hatékonyan megoldhatóak a pszichológiai problémák.
  • Feltárhatóak a nehézségek, kezelési mód található rájuk.
  • Gyorsan indítható el a pozitív változás.

 

BalanceMED3 pszichológiai rendelőnkben lehetősége van igényelni a családi konzultációt párkapcsolati pszichológusunk, és családterápiát vezető szakemberünk által, valamint gyermekpszihológusunk is rendelkezésére áll. A www.balancemed3.hu honlapunkon betekintést nyerhet szolgáltatásainkba, részletesen olvashat barátságos helyszínünkről. Módszereinket, céljainkat is közzé tettük weboldalunkon.

 

Szabaduljon meg a problémáktól, éljen családjával boldogan! Igényelje családterápiával foglalkozó szakembereink segítségét, vagy kérje párkapcsolati pszichológusunk tanácsát minél előbb! Kérdései esetén elér bennünket a 06-1-7800120 –as telefonszámunkon, vagy az info@balancemed3.hu e-mail címünkön!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
albalamella.hu_16.04
Ismerkedjen meg a külső árnyékolás hatékony módjaival!

Azon gondolkodik, milyen módon tudná leghatékonyabban és legegyszerűbben árnyékolni otthonát, esetleg más épületeit? Érdemes kívülről megoldania ezt a kérdést, változtatható,...

Close