Kövess minket!
  
     

Pár tipp a kezdő horgászoknak

Pár tipp a kezdő horgászoknak
2016, szeptember 30.

A horgászat rengeteg ember számára az egyik legjobb kikapcsolódási forma. Népszerűsége nem véletlen, hiszen tagadhatatlanul jó program eltölteni egy napot a természetben és csónakon ringatózva, horgászbottal a kézben élvezni a csendet és a nyugalmat. Akik újonnan szeretnének belekóstolni a horgászat világába, azok nem árt, ha megfogadnak pár hasznos, kezdőknek szóló tanácsot, mielőtt horgász ruhába bújnának.

Olvassunk utána a dolgoknak: Nem árt legalább egy általános tudást elsajátítani a horgászatról, mielőtt horgászbotot ragadunk. Sok mindent meg kell tanulni a csalikról és a halfajtákról, a sikeres horgászat érdekében.

Ismerjük meg a gyakorlati alapokat: Fontos pár horgászós képességgel felruházni magunkat. Érdemes otthon kipróbálni a csali horogra való felhelyezését, illetve a horgászbottal való bánásmódot.

A csali a legfontosabb: Először ki kell derítenünk, hogy milyen halat szeretnénk fogni, utána pedig azt, hogy milyen csalit szeretnek. A csalik között nincs olyan csodaszer, amely minden halat bevonz.

A horgászhely megválasztása: Körültekintőnek kell lennünk, amikor megválasztjuk a horgászhelyet. Nem minden horgásztóban harapnak jól a halak, érdemes jól körülnéznünk, hogy megtaláljuk a nekünk megfelelőt.

A munkaöltözet elengedhetetlen: A horgász ruha alapja a gumicsizma, hiszen egész idő alatt vízközelben leszünk. Egy egész napos programra nem árt több réteg ruhával készülni, hogy ne érjen meglepetésként minket a délutáni lehűlés.

Ne feledkezzünk meg az ételről: Nem csak a halak ételéről kell gondoskodnunk, hanem a sajátunkról is. Hiába fogunk ki egy tucat halat a nap folyamán, nem árt csomagolni pár szendvicset.

Szerezzük be a megfelelő horgász kellékeket: A horgászat sikere leginkább a felszerelésen múlik. A www.horgaszklub.eu oldalon mindent megtalál, amire a horgászathoz szüksége lehet! Webshopunk mellett a horgászvilágról szóló írásokat is talál! Látogasson el honlapunkra, és vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 30 589 4106 telefonszámon, illetve a marosmix@marosmix.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
mosógép szerviz
Mit tehetünk, ha vízben állnak ruháink a mosást követően?

Szembesült már azzal a problémával, hogy mosást követően nem akaszthatta ki ruháit száradni, mert nem lettek megfelelően centrifugálva? A felgyülemlett...

Close