Kövess minket!
  
     

Parkoljon biztonságban, a belvárosban!

Parkoljon biztonságban, a belvárosban!
2016, március 2.

A fáradt reggeleken mindenki sietve készülődik, hogy időben beérjen a munkahelyére. A leggyorsabb mód a célállomás elérésére, ha a gyors reggeli után kocsiba pattanunk.

A belvárosban dolgozók kivételes helyzetben vannak, hiszen a munkahely elhelyezkedése sokszor presztízs értékű. Budapest szívébe, az V. kerületbe érve a forgalom kissé zsúfolt ugyan, de az ébredő város gyönyörű látványa tárulhat a szemünk elé. Ez a szép város azonban rejteget némi kihívást is számunkra: a parkolás problémáját.

Sajnos a város kialakítása nem a 21. századi életvitelhez lett tervezve, emiatt mindennapi probléma lehet számunkra a budapesti parkolás. Nincs megfelelő mennyiségű út menti parkolási lehetőség, az ingyen parkolás pedig ritka, mint a fehér holló. Felszabadító érzés a reggeli közlekedési őrületből az első adódó parkolóhelyre beállni. Amikor ezt megtesszük, érdemes átgondolni néhány dolgot:

  • biztonságban van-e az autó?
  • jó helyre álltunk-e be?
  • az időjárás nem tesz-e kárt a kocsiban?
  • jól megközelíthető-e a munkahelytől az autó?

Ezeket a kérdéseket végiggondolva kiváló megoldás lehet a belvárosba érkezők számára a fedett, zárt parkolóház. A parkolóházak eleget tesznek minden lehetséges felmerülő igény kielégítésére.

Az egyik központi helyen, az V. kerületi Ferenciek tere közelében lehetőség nyílik a fővárosi parkolásra fedett helyen. A Franklin Ház Kft.parkolóházunk a Reáltanoda utca 5. szám alatt kapott helyet, ahol 200 db parkolóhellyel várjuk a biztonságos parkolásra vágyó autótulajdonosokat! A parkolási rendszer egyszerű, biztonságos, kiváló helyen van, emellett pedig egyszerűen és gyorsan megközelíthető.

Budapesti parkolóházunk biztos parkolóhellyel várja Önt a 1053 Budapest, Reáltanoda u. 5. címen egész napos nyitvatartásssal! Érdeklődjön a nap bármely szakában telefonon a +36 (1) 328 0960-astelefonszámon, vagy írjon e-mailt az info@franklinhaz.hu címre!

Szeretettel és biztonsággal várjuk Önt és személygépjárműjét egész nap, minden nap!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Akkumullátor megóvása
Hogyan óvjuk meg az akkumulátort a gépjárműben?

Abban, hogy a gépjármű a lehető legtovább kifogástalanul működhessen, rendkívül nagy szerepe van a helyes karbantartásnak és tárolásnak, az autó...

Close