Kövess minket!
  
     

Pikkelysömörre szappan: milyen hatóanyagok segíthetnek a tünetek enyhítésében?

Pikkelysömörre szappan: milyen hatóanyagok segíthetnek a tünetek enyhítésében?
2019, július 23.

A pikkelysömör egy igencsak elterjedt, nem fertőző, gyulladásos bőrbetegség. Legfőbb tünete a bőr felszínén megjelenő vörös színű, fehér hámlású, több centiméteres nagyságú gyulladás. Az esetek többségében a pikkelysömör nem viszket, viszont komoly hatással van az önbizalomra, ezért érthető, hogy az érintettek minél hamarabb szabadulnának a kellemetlen bőrbetegségtől. A pikkelysömör kezelésére többféle megoldás létezik, a szakemberek főként speciális krémeket írnak fel ebben az esetben, de nem ritka, hogy súlyosabb eseteknél komoly gyógyszeres kezelésre is szükség van, vagy akár szteroidokra. Ezt nem mindenki szervezete bírja hosszú távon, ezért érdemes valamilyen más kiegészítő megoldást is keresni, amik segítenek a tünetek enyhítésében. Ebben az esetben érdemes kipróbálni a pikkelysömörre szappant.

Léteznek olyan szappanok pikkelysömörre, amik kifejezetten a tünetek enyhítéséről gondoskodnak. Ilyen például a Holt-tengeri iszapos szappan, ami segít a bőrt regenerálni, megnyugtatja a beteg, gyulladt bőrfelszínt. Ezt a szappant pikkelysömörre úgy érdemes használni, hogy az iszapos szappanhabot legalább 3 percig rajta kell hagyni a bőr felszínén, csak ezt követően kell leöblíteni a kezelt területet. A visszajelzések alapján a Holt-tengeri iszapos szappannal látványos változást, enyhülést lehet elérni. Ezen kívül ajánlott kipróbálni azokat a szappanokat pikkelysömörre, amik körömvirágot tartalmaznak. Ezek a készítmények gyulladáscsökkentő hatásúak, emellett kellemes érzetet biztosítanak tisztálkodás után a bőrnek.

Ha Önt vagy családtagját érinti a kellemetlen betegség, és szükség lenne a felsorolt hatóanyagokat tartalmazó szappanokra pikkelysömör kiegészítő kezelésére, szerezze be cégünk, a Sheabutter Nr.1. Kft. választékából! A termékkínálatban más hatóanyagokat tartalmazó szappanokat is talál a betegségre, nézzen körül bátran www.szappan.hu weboldalunkon! Szabaduljon meg a kellemetlen tünetektől, próbálja ki szappanjainkat a pikkelysömörre! Ha bővebb információkra lenne szüksége, keressen minket telefonon, a 06-70-634-6627-es számon vagy írjon e-mailt az info@szappan.hu címre!

Olvastad már?

Facebook

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
vernyomasmerokalibralas.hu2.19jul
Mit tehetünk az alacsony vérnyomás ellen? Tornássza feljebb a vérnyomásmérő értékeit!

A legtöbben a magas vérnyomástól tartanak jobban, mintsem az alacsony vérnyomás miatt aggódjanak. Való igaz, hogy a magas vérnyomás betegségek...

Close