Kövess minket!
  
     

Raktár magánszemélyeknek: Segítünk felújítás idején is!

Raktár magánszemélyeknek: Segítünk felújítás idején is!
2017, július 31.

Egy lakás élete hosszú és változásokkal teli. Sorra váltogatják a lakók, egymásnak adják a kilincset a generációk, adják-veszik a tulajdonosok. Az évek, évtizedek során óhatatlanul is bekövetkezik az, hogy a padló megkopik, a falak beszürkülnek, a berendezés ódivatúvá válik. Szükség van néha kisebb-nagyobb felújítások beiktatására, aminek során a lakás újra szép lesz, új lesz, korszerűbb, modernebb.

Egy lakásfelújítás ideje lehet egy hét, de akár több hónap is. Ilyenkor gondoskodni kell arról is, hogy a bútorok biztonságban legyenek, ne sérüljenek meg. A bútorok elszállítása azért is ajánlott, mert nem csak, hogy nem szenvednek fölöslegesen kárt, de nem is akadályozzák a kivitelezőket a munkában. Mit lehet kezdeni a rengeteg bútorral, azon kívül, hogy a szoba közepére toljuk őket. Pince, garázs? Ezekkel nem mindenki rendelkezik, de ha mégis, jó eséllyel nincsen bennük elég hely minden ingóság számára. A megoldás a raktár magánszemélyeknek!

Ma már egyre több szolgáltató felismerte, hogy van igény a kisebb méretű raktárak kibérlésére is. A néhány négyzetméternyi raktárakban nem csak céges dolgokat tárolnak, hanem személyes tárgyakat is. Egy lakásfelújítás alkalmával a magánraktár tökéletes megoldás az ideiglenes bútortárolásra! Ezekben a magánraktárakban ideális körülmények között tarthatjuk hosszabb-rövidebb ideig a bútorainkat, tárgyainkat anélkül, hogy azok sérülnének. A raktárak tiszta, rendezett és megfelelő csomagolóanyagokkal felszerelt helyiségek, ahol bárki nyugodtan elraktározhatja a vagyontárgyait. Az sem hátrány, hogy ez idő alatt nem kell aggódni sem a bútorok épségéért, mert amíg a lakás felújítás tart, a magánraktárakat őrzik.

Cégünk is ezzel foglalkozik! A www.maganraktar.com weboldalunkon minden információt megtalál szolgáltatásaink részleteiről! Az info@maganraktar.com e-mail címen, vagy a 06709448080 telefonszámon felteheti kérdéseit, és akár rögtön foglalhat is!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Tegyen hatékonyan szépségéért a legújabb módszerekkel!
Tegyen hatékonyan szépségéért a legújabb módszerekkel!

Nagy figyelmet fordít megjelenésére, ezért szívesen alkalmazza a különféle kozmetikai kezeléseket? Egyre többféle eljárással ismerkedhet meg, melyek közül egyéni igényei...

Close