Kövess minket!
  
     

Részesüljön különleges élményben, lovak környezetében!

Részesüljön különleges élményben, lovak környezetében!
2016, december 30.

Nagyvárosban élve kevés időt tud a szabadban tölteni olyan körülmények között, ami igazán kikapcsolná? Kíváncsi a lovaglás világára, és szívesen venne részt különféle lovas programokon családjával, vagy esetleg csapatépítő tréning formájában munkatársaival? A falusi turizmus rengeteg érdekességet rejt magában, Bugac pusztán pedig igazi különlegességekkel találkozhat, ezért megéri elgondolkodnia azon, hogy a következő időszakban ellátogat ide.

A természetben tapasztalhatóak nagy hatással lehetnek ránk, bármilyen vidéken járunk. Országunkban sok lehetőség adott arra, hogy közelebbről megismerkedjünk a széles állat-, és növényvilággal, viszont a legtöbben sajnos nem tudunk elegendő időt szánni arra, hogy rendszeresen ellátogassunk valamely tájra. Az állatokat tekintve egyedülálló élményekben lehet részünk, ha megtapasztaljuk a lovak közelségét. Egyedi, máshoz nem hasonlítható érzést adhat számunkra, ha lovas programok valamelyikére látogatunk el. Családdal, akár kisgyermekünkkel együtt, de csapatépítő tréninget szervezve is célul tűzhetjük ki a falusi turizmus megismerését.

Amennyiben igazán páratlan, teljes mértékben kikapcsolódást nyújtó napokat szeretne eltölteni a falusi turizmus által nyújtott lehetőségeket kihasználva, és szívesen venne részt lovas programokon is, Bugac pusztán ezt tökéletesen átélheti. Szeretettel várjuk Gedeon tanyánkon, ahol élményekben dús napokat tölthet el bármikor. Szerezzen bővebb információt szolgáltatásainkról, programjainkról, és mindenekelőtt környezetünk egyedülálló szépségéről képekben, a www.gedeonfarm.com –ra látogatva!

Legyen egyedülálló élményben része vidéken, engedje közelebb magához a lovaglás nagyszerű élményét, és ismerkedjen meg a falusi turizmus előnyeivel! Induljon útnak családjával, vagy akár csapatépítő tréning keretein belül Bugac pusztánkra, és érezze magát önfeledten! Kérdései esetén írjon nekünk e-mailt az info@gedeonfarm.com címünkre, vagy kérje ajánlatunkat telefonon, a 06-30-3497755 –ös számunkon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
ma-ga.hu
Hatékony és egyszerű munka kiváló szeletelő gépekkel

A vendéglátás vagy a kereskedelem területén dolgozik, és az Ön feladatai közé tartozik az is, hogy megfelelően gondoskodjon a szükséges...

Close