Kövess minket!
  
     

Romantika Budapesten

Romantika Budapesten
2014, február 3.

Sok minden miatt büszkék lehetünk fővárosunkra, és ez a lista nemrégiben egy újabb bekezdéssel bővült. Egy felmérés keretében Budapestet a második legromantikusabb városnak választották a Foursquare közösségi oldalának tagjai. Ráadásul az első pozíció sem volt messze, hiszen alig két százalékkal előzött meg minket Prága, de még így is olyan városokat utasított maga mögé a mi Budapest, mint Róma, Milánó, Bécs, vagy Brüsszel. Érdekesség, hogy a szerelem városaként emlegetett Párizs nem található meg a listán.

Aki meglepődne a helyezésünkön, egy pillanatra gondoljon bele, mennyire gyönyörű fővárosunk egy este alkalmával, amikor valamennyi híd ki van világítva, és a Duna túlsó partján sorakozó épületek ablakain átszűrődnek a fények! Ha egy romantikus estét szeretne eltölteni fővárosunkban, a kínálat igen bő: sétálhatunk a Duna partján, vagy rengeteg belvárosi étterem közül is válogathatunk, de a felsorolásból nem maradhat ki a Gellért-hegy sem, mely a szerelmesek kedvelt helyszíne.

Ragadjuk meg ilyenkor az alkalmat, és töltsünk el párunkkal egy meghitt estét egy igazán romantikus városban, Budapesten!

Olvastad már?

Facebook

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
eletvitel.hu.gasztronómia.1
A zsírtartalom és a karcsúság

Nincs szükség koplalásra! Szép alakot nem a drasztikus diétákkal lehet elérni, csupán oda kell figyelnünk arra, hogy mit eszünk. Ez...

Close