Kövess minket!
  
     

Semlegesítse a kellemetlen szagokat autójában ózon tisztítással!

Semlegesítse a kellemetlen szagokat autójában ózon tisztítással!
2017, június 30.

De milyen kellemetlen szagok szorulhatnak semlegesítésre? Elsősorban a cigarettafüst, az autóban szállított kisállatok, étel vagy olaj szaga és még sorolhatnánk. Különféle illatosítók közül válogathatunk, amelyekkel azonban csak elfedni tudjuk a nem kívánt szagokat, a probléma tényleges okát nem tudjuk megszüntetni velük. Korszerű és megbízható megoldáshoz az ózonos tisztítás segítségével juthatunk.

 

Gépjárművünk karbantartása nem csak az alkatrészek állapotának rendszeres ellenőrzésére terjed ki, az utastér megfelelő ápolása is elengedhetetlen, ha komfortos környezetben szeretnénk vezetni. Az autókárpitozásra fordított figyelemmel megóvhatjuk autónk bőrfestésének minőségét, és más szempontból is hosszú időn át tartósíthatjuk a belső tereket újszerű állapotban. Előfordul azonban, hogy a kárpitba beivódott szagok teszik kellemetlenné a levegőt, vagy komolyabb hátrányunk is lehet ebből, ha mondjuk eladásra kínáljuk az autót. Ezt sajnos nem tudjuk megszüntetni átlagos kárpittisztítással. Speciális módszerre van szükségünk, amely hatékonyan megszabadít bennünket ettől a gondtól. A kárpittisztítás újszerű, egyedülálló típusaként beszélhetünk az ózonos tisztításról, ami tökéletesen kiűzi a nem kívánatos szagokat kárpitunkból. Ezzel a gáz halmazállapotú anyaggal rövid időn belül érhetünk el kiváló eredményt.

 

Az autókárpitozást egyedülálló eszközökkel kivitelező kárpitszervizünk készséggel áll rendelkezésére mindenféle szennyeződés, sérülés eltávolításában. Probléma nélkül oldjuk meg a kellemetlen szagok eltávolítását is, amit az ózonos tisztítás hatékonysága tesz lehetővé. Olvasson bővebben szolgáltatásainkról a www.karpitszerviz.hu weboldalunkon!

 

Szabaduljon meg végleg az elviselhetetlen szagoktól, vegye igénybe Ön is az ózonos tisztítás korszerű technikáját! Az eljárás egyszerű alkalmazása céljából forduljon hozzánk segítségért! Keressen fel bennünket minél hamarabb a 06-30-9218349 –es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk e-mailt az info@karpitszerviz.hu címünkre!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
17799307 - modern white bathroom interior with jaccusi
Szerezze be könnyedén megfelelő méretű sarokkádját!

Fürdőszobája stílusos berendezését tervezi, ahol sarokkádat is elhelyezne? A nagy alapterületű helyiségek kiválóan alkalmasak a sarokkád beépítésére, de ha nem...

Close