Kövess minket!
  
     

Sóterápia

Sóterápia
2014, február 3.

Ha valakinek csak annyit mondunk, hogy sós levegő, valószínűleg értetlenül állna a két szó előtt. Pedig ez a két szó csodát tehet az allergiás, asztmás, légúti betegségekben szenvedőkkel és számos más betegség kezelésében és megelőzésében is szerepet játszik.

A sóterápiák sóbarlangokban zajlanak, ahol a levegő hatására többek között fokozódik a nyálkahártya aktivitása, valamint a sóterápia görcsoldó, gyulladáscsökkentő hatással is bír, és erősíti az immunrendszert. Mindemellett a terápia az alvászavar, illetve a dohányzás okozta panaszokat is enyhíti.

Érdekesség, hogy az emberiség számára már régóta ismert ez a gyógymód, mégis csak az elmúlt évtizedekben kezdett újra beszivárogni a köztudatba. A sóterápia a gyermekek nagyjából 90%-át képes lehet kigyógyítani betegségéből, a felnőttek körülbelül 80%-ánál pedig jelentős javulás következhet be a kezelés hatására, melynek természetesen a különböző gyógyszerekkel ellentétben semmiféle mellékhatása sincs.

A sóterápia számos jótékony hatással bír szervezetünkre, ezért ha teheti, mindenképpen vegye igénybe a terápiát!

Olvastad már?

Facebook

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
eletvitel.hu.egészség.1
Az allergia

Nehéz elképzelnünk, hogy néhány évtizede az allergia még szinte ismeretlen fogalom volt. Manapság pedig minden évben eljön az időszak, amikor...

Close