Kövess minket!
  
     

Speciális vizsgálatok a baba egészségének ellenőrzéséért

Speciális vizsgálatok a baba egészségének ellenőrzéséért
2016, április 1.

Kisbabát vár, és már a terhesség első szakaszában is szeretne mindent megtenni annak érdekében, hogy egészséges magzatot hordhasson ki? Genetikai vizsgálatot, magzati rendellenesség-szűrést, és több egyéb vizsgálatot végeztethet el a fejlett technológiának köszönhetően. Érdemes minél korábban, széles körben tájékozódni, majd az Ön számára legideálisabb helyen mindezt igényelni.

A kismama és babája egészsége érdekében minél előbb javasolt megkezdeni az orvosi vizsgálatokon való részvételt, ugyanis így biztosabban elérhető, hogy minden rendben legyen. A terhességi vizsgálatok több célt szolgálnak. Az anya egészségének, és a magzat fejlődésének ellenőrzése mellett a rendellenességek kimutatására is sor kerül, amennyiben probléma merülne fel. Fontos, hogy időben legyen tudomásunk arról, ha valamiféle veszély áll fenn, ugyanis megfelelő kezeléssel több tényezőt sikerülhet megváltoztatni. Genetikai vizsgálat során korszerű eljárást vehetünk igénybe, aminek az eredményében megbízhatunk, és időben tudhatunk a magzat állapotáról. Minden hasonló, alapos vizsgálat hozzájárul ahhoz, hogy az anyuka és a baba is egészségesek legyenek, így a magzati rendellenesség-szűrés is ezt a célt szolgálja.

Magzati szűrővizsgálatot, genetikai vizsgálatot, és kombinált teszteket végzünk a legkorszerűbb, megbízható módokon, kiváló szakembereink által. Szolgáltatásunkról a www.panoramateszt.hu honlapunkon részletesen informálódhat. Szűrővizsgálatainkkal pontos, alaposan áttekinthető eredményeket nyújtunk. Újgenerációs technológiát alkalmazunk, már a terhesség korai szakaszában elvégezhetőek a vizsgálatok.

Legyen Ön is felelősségteljes szülő, tegyen meg mindent terhessége alatt, már a korai időszakban is! Vegyen részt azokon a genetikai vizsgálatokon, amelyekkel nagymértékben hozzájárulhat kisbabája, és saját egészségéért! Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolunk, ha keres bennünket a 06-1-6961296 –os telefonszámunkon, vagy ír nekünk az info@panoramateszt.hu –ra!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
tetoválás készítése
Apró, de nagy jelentőséggel bíró tetoválások

Személyre szabottan szeretné örök emlékként viselni az Ön számára fontos évszámot, nevet, kezdőbetűt, vagy más apró jelképet? Tetoválás készítése alkalmával...

Close