Kövess minket!
  
     

Sporttáppal az egészséges és erős kutyáért

Sporttáppal az egészséges és erős kutyáért
2017, december 21.

Kutyánk etetésénél rengeteg kérdés felmerül, a mennyiségtől kezdve az alapanyagokon keresztül a márkáig. Mindannyian azt szeretnénk, hogy kutyánk egészséges és erős legyen, ehhez pedig meg kell találnunk a megfelelő kutyatápot, ami tartalmazza azokat a tápanyagokat, amelyekre kedvencünknek szüksége van. Ehhez megfelelő választásnak bizonyulnak a tápanyagban gazdag sporttápok, melyek nem csak megőrzik kutyusunk egészségét, de még az erőnlétüket is növelhetik.

A legtöbb kutyafajta nagy mozgásigényű, és közülük nem egy kifejezetten sporttevékenységre, illetve nagy mozgással járó munka elvégzésére lett kitenyésztve, legyen szó akár vadászatról, akár terelésről. Azokban a kutyákban is megtalálhatók ezek az ösztönök, akiket gazdájuk nem használ fel ilyen célokra. Az aktivitásuknak köszönhetően sok mozgást igényelnek, ehhez pedig szükségük van az energiára, amit a sporttápokból nyernek. Azok, akik versenyeztetik a kutyájukat, vagy esetleg valamilyen munkát bíznak rájuk, nagy eséllyel már találkoztak a sporttápokkal, de nem csak nekik ajánlott ezzel etetni a kutyájukat. A sporttápok előnye nem merül ki abban, hogy növelik a teljesítményt; számtalan pozitív hatásuk lehet a kutyánkra, ezért akkor is érdemes kipróbálnunk a sporttápokat, ha csak házikedvenc minőségben tartunk állatot. A sporttápok magas proteintartalommal rendelkeznek, mentesek az allergénektől, növelik az erőnlétet, az omega zsírsavaknak köszönhetően szebbé és egészségesebbé teszik bőrt és a szőrzetet, erősítik az immunrendszert és segítik az anyagcserét. Emellett a látást, illetve a fogakat és a csontokat is erősítik. Érdemes kipróbálni a sporttápokat, hogy kutyánk megőrizze egészségét és jól érezhesse magát a bőrében.

Sporttápot vásárolna? Forduljon hozzánk bizalommal! További információért látogasson el honlapunkra, a www.dogshop.hu webcímre, és tekintse meg termékeink széles választékát! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-20-227-9953-as telefonszámon, illetve az info@dogshop.hu webcímen!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Milyen virágok illenek a téli hangulathoz?
Milyen virágok illenek a téli hangulathoz?

Itt a tél, a fák lecsupaszodtak, a természet téli álmot alszik. Azonban a virágokról ilyenkor sem kell feltétlenül lemondani! Ilyenkor...

Close