Kövess minket!
  
     

Szabadesés élmény: tandemugrás a szabadságba!

Szabadesés élmény: tandemugrás a szabadságba!
2017, szeptember 28.

Sokaknak vannak olyan visszatérő rémálmaik, amikben tehetetlenül zuhannak lefelé, miközben borzalmas érzések tartják fogva őket. Ezek az álmok cseppet sem kellemesek, senki nem nevezné őket pozitív élménynek. De van olyan eset, amikor a zuhanás fantasztikus élmény és felejthetetlen tapasztalat tud lenni, olyan dolog, ami közben nem a félelem keltette adrenalin tölti meg a testünket, hanem a jóleső izgalom és egy csipetnyi borzongás!

Ha megismerné a rémálmokon túli zuhanás egy másik, izgalmasabb fajtáját, ne habozzon és próbálja ki a szabadesés élményét! A szabadesés, tandemugrás lehetőséget azok számára is, hogy megtapasztalják ezt a páratlan élményt, akik nem részesültek több lépcsős ejtőernyős képzésben. Képzett és gyakorlott oktatók felügyelete alatt belevetheti magát a mélybe, repülhet a szelek szárnyán, 200 km/órás sebességgel tapasztalhat meg egy teljesen új érzést!

A tandemugráshoz elég egy, az ugrást megelőző felkészítés, aminek során az ugró minden fontos információt megkap arról, hogy mi fog történni, és hogyan viselkedjen a levegőben. Egy percig sem lesz egyedül, hiszen tapasztalt kísérője szó szerint végig egy karnyújtásnyira lesz tőle! A tandemugrás 3500 méteres magasságból történik, itt megtörténik az ugrás, majd 1500 méter mélységnél kell az ejtőernyőt kinyitni és nem egészen 10 perc múlva pedig megtörténik a földet érés!

Kiknek ajánljuk a szabadesés élményt? Azoknak, akik olyat szeretnének csinálni, amit még soha ezelőtt, akik olyat szeretnének érezni, amilyet eddig még egyszer sem, akik a szabadság zsigeri élményére vágynak! Jöjjön, és próbálja ki a szabadesés élményt! A www.tandemcentrum.hu weboldalon minden információt megadunk ahhoz, hogy a tandemugrással kapcsolatban tisztán lásson! Már csak egy kis eltökéltség szükséges, aztán pedig irány a repülőgép!

Keressen bennünket megadott elérhetőségeinken a részletekért, és hívja a +36-20-961-2900-s telefonszámot, vagy írjon a tandemcentrum@gmail.com e-mail címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
CPL ajtók a lakásban: erős és kitartó!
CPL ajtók a lakásban: erős és kitartó!

A beltéri ajtók kiválasztásakor gyakran szembesülünk azzal, hogy óriási kínálat vár minket, legalább akkora, mint amikor bejárati ajtót szeretnénk választani....

Close