Kövess minket!
  
     

Szájtetoválás – A tökéletes megoldás ajkai kihangsúlyozására!

Szájtetoválás – A tökéletes megoldás ajkai kihangsúlyozására!
2017, április 24.

A sminktetoválás népszerűsége egyre jobban növekszik rohanó életünkben, hisz nemcsak tartós, hanem gyors megoldás is az ápolt kinézet érdekében. A nők szeretik kihangsúlyozni szemüket, és szájukat, utóbbi esetében sokan elkenik a rúzst vagy a szájfényt, és ezért is választják a szájtetoválás lehetőségét.

E szolgáltatás kapcsán kétféle megoldást különböztetünk meg, az egyik a szájkontúr tetoválása, aminek segítségével a száj formája korrigálására kerül, az ajkak érzéki vonalat kapnak. Alkalmas a száj nagyítására is, ez részben attól is függ, hogy a kontúrt vékony, vagy vastag vonallal készítik el. A másik típus a teljes satírozás, amikor is az ajkak teljes felületét beszínezzük. Először kontúrvonalat húzunk, ez minden esetben szükséges, mert ez adja meg a száj formáját, majd teljes egészében besatírozzuk az ajkakat. Bár a kontúrvonalat külön húzzuk, ebben az esetben egyáltalán nem ad kontúros hatást, csak akkor, ha ezt valaki külön igényli. Tetszőleges színnel készíthető, semmilyen megkötés nincs ezen a téren, félsatírozásra is van lehetőség! Az összhatás minden esetben sminkelt, rúzsozott küllemet ad. Bár a tetoválás évekre szól, a hétköznapi életben sminkkel gond nélkül variálható, ha valaki pár alkalommal változtatni szeretné a színét. A teljes szájsatírozás nagy előnyt jelent olyanoknak, akiknek nagyon halványszínű szája van, esetleg annak hatásával nincs megelégedve. Gyönyörűen formát kapnak az ajkak, optikailag növelhető annak teltsége és kiigazíthatók az alaki hiányosságok. Dekoratív és nagyon nőies megjelenést biztosít. A tetoválás során értelemszerűen seb keletkezik, herpeszre hajlamos vendégeknél már egy bármilyen erősségű külső inger is aktiválhatja a herpeszvírust, ennek elkerülésének érdekében tanácsoljuk a herpesz elleni tabletta szedését!

Ha szeretné száját megfelelő módon kiemelni, és ezzel kapcsolatosan a különféle sminktermékek nem váltak be akkor éljen a szájtetoválás lehetőségével! Kutassy Krisztina vagyok, orvosi-és sminktetováló. Ha döntött a szájsatírozással kapcsolatban, keresse fel honlapomat, a www.sminktetovalascentrum.hu címen, és tájékozódjon szolgáltatásaimról! Kérdés esetén írjon e-mailt a kutassy.krisztina@gmail.com e-mail címre, vagy hívjon a 06 -70 -450 -2319-es telefonszámon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Legyen Ön is Mesterszakács! – Ossza meg kedvenc receptjeit az interneten!
Legyen Ön is Mesterszakács! – Ossza meg kedvenc receptjeit az interneten!

A főzés nemcsak kulináris élményt nyújt, hanem remek kikapcsolódási lehetőség és a kreativitásunkat is kiélhetjük benne. Korábban csakis szakavatott mesterszakácsok...

Close