Kövess minket!
  
     

Szakadjon ki a hétköznapokból budapesti hotelünkben!

Szakadjon ki a hétköznapokból budapesti hotelünkben!
2018, május 2.

A mindennapok megszokott rendjéhez hozzátartozik a munka, a különféle kötelezettségek teljesítése, a kiszabott feladataink elvégzése. Szükség van egyfajta bevett rutinra, ismerős rendre, mert így az élet kiszámíthatóbb. Biztonságot ad a tudat, hogy tudjuk, reggel bemegyünk a munkahelyünkre, aztán este együtt vacsorázunk a családdal, lefekvés előtt egy jó könyvvel kapcsolódunk ki. Majd a következő nap és az azután következő nap is hasonlóképpen cselekszünk.

Egy idő után ennek is megvannak a maga negatív következményei, amiket tapasztalni fogunk, ha fékevesztetten haladunk előre. A kiégés egy valós következménye a feszített munkatempónak, akkor következik be, amikor az embert elsodorja az élet, elveszti a fókuszt arról, ami fontos. Önmagáról. Jó néha lelassulni, kicsit befelé fordulni és helyet adni az önmagunkkal való törődésnek is.  Amikor megfeledkezhetünk a határidőkről, találkozókról, kötelességekről, a stresszről, szorongásról, idegeskedésről, és letehetjük egy időre, akár egy túlpakolt túrazsákot.

Szakadjon ki egy kicsit a hétköznapokból, és vonuljon el egy csendes, nyugodt helyre, ahol ha csak pár napig is, de végre saját magára koncentrálhat! Budapesti hotelünkben minden megvan ahhoz, ami egy ilyen feltöltődéshez kell! Nyugodt, csendes, zöld környezet, mégis exkluzív kiszolgálás és kényelmes szobák fogadják, ráadásul mindez szinte a város felett!

A www.villakorda.hu oldalon megtalálja budapesti hotelünk weblapját, ahol minden fontos információ megvan ahhoz, hogy teljes képet kapjon a szállásról és környezetéről. Ne hagyja ki a lehetőséget, és szálljon meg nálunk rövidebb vagy akár hosszabb időre is, ha teheti! Szívesen látjuk egyedül vagy családosan, pihenés, feltöltődés céljából! Legyen Ön is elégedett, visszajáró vendégeink egyike, és válassza budapesti hotelünket!

A honlapunkon minden elérhetőséget feltüntettünk, így nincs más dolga, mint felvenni a kapcsolatot budapesti hotelünk munkatársaival, és szobát foglalni, amikor Önnek megfelel! Hívjon minket a +36-1-325-9123-as telefonszámon vagy írjon nekünk üzenetet a korda@t-online.hu e-mail  címre!

Olvastad már?

Facebook

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
arec.hu.18.04
Milyen betegség a COPD, és hogyan kezelhető?

Sok embernél előfordulhat, mégis kevesen ismerik a COPD nevű betegséget. A mozaikszó a krónikus obstruktív tüdőbetegség angol nevének rövidítése. A...

Close