Kövess minket!
  
     

Szálláskupon akció a Hotel Járjában, Hajdúszoboszlón!

Szálláskupon akció a Hotel Járjában, Hajdúszoboszlón!
2017, augusztus 24.

Mindannyian szeretünk kikapcsolódni, pihenni, kiszakadni a mindennapos mókuskerékből, ám nem feltétlenül szeretnénk vagyonokat költeni a szállásra. Kedvező árú szállásokat, szálláskupon akciókat azonban könnyen találhatunk olyan helyeken, amik maximálisan képesek kiszolgálni azon igényünket, hogy elfelejthessük a munkahelyi stresszt és a gondokat!

Már nem sokáig tart a strandszezon, de nincs ok aggodalomra, ősszel is van lehetőségünk lubickolni nem csak a vízben, hanem a programokban is! Az Alföld legkedveltebb fürdővárosa, Hajdúszoboszló várja a pihenni vágyó vízimádókat, hiszen a gyógyfürdőből és strandból álló fürdőkomplexum a város fő vonzereje, mindössze 22 kilométernyire Debrecentől! Ráadásul szezonon kívül is rengeteg az olcsó szállás Hajdúszoboszlón!

Ha Ön is nagy kedvelője a fürdőzésnek, és családjával szeretne tölteni egy őszi hosszú hétvégét, akkor ne keressen tovább olcsó hajdúszoboszlói szállást! A Hotel Járja várja a kis- és nagycsaládosokat, ráadásul most szálláskupon akcióval kedveskedünk azoknak, akik mellettünk döntenek! Az akció három napra és két éjszakára szól, két fő részére, de természetesen gyerekkedvezmények is választhatóak a csomagajánlat mellé, emellett egy alkalmas Aqua-Palace belépőt is kap, aki a Hotel Járját választja! Ha pedig az élményfürdőzés után egy kis nyugalomra vágyik, de nem szakadna el teljesen a víztől, a szálloda szaunáit és a jacuzzit is igénybe veheti, hisz ez is hozzá tartozik az akciós ajánlathoz.

Ha már tervbe vette az őszi pihenőket és a nyári, zsúfolt strandok helyett előnyben részesíti a szezonon kívüli, pihentetőbb fürdőzéseket, ne keressen tovább! A Hotel Járja olcsó szállása Hajdúszoboszlón tökéletes kikapcsolódást nyújt Önnek, párjának, családjának vagy barátainak! Ha szeretné igénybe venni szálláskupon akciónkat, látogasson el a www.hoteljarja.hu webcímünkre bővebb információért! Ha kérdése van, a +36-52-412-724-es vezetékes vagy a +36-30-945-2663-mas mobiltelefonszámon, valamint az info@hoteljarja.hu e-mail címen állunk rendelkezésére!

Olvastad már?

Facebook

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Milyen előnyökkel alkalmazhatunk almasav bontást?
Milyen előnyökkel alkalmazhatunk almasav bontást?

Az erjesztési és az almasavbontási munkafolyamatok is hozzáértést, nagy odafigyelést igényelnek. A minőséget nem csak az alapanyag, hanem a kiválóan...

Close