Kövess minket!
  
     

Szappan pattanásos bőrre: Vegye fel a harcot a bőrproblémával!

Szappan pattanásos bőrre: Vegye fel a harcot a bőrproblémával!
2018, december 4.

Azt gondolhatnánk, hogy a pattanásos arcbőr gondját a tinédzser kor végével elfelejthetjük, ám ez sajnos nem így van, felnőtt korban is problémát okozhat a kellemetlen jelenség. Sajnos akár örökölhetjük is a zsírosabb bőrtípust és a hajlamot a pattanásos arcbőrre, továbbáa hormonok is jelentősen befolyásolják a pattanások megjelenését, így jellemzően a menstruáció környéke és a változókor is olyan időszak, amikor ez sokaknak okoz gondot. A fogamzásgátló elhagyását követően szintén, akár hónapokon át tarthat a küzdelem a bőrhibákkal, de a stresszes időszakokban is gyakoribbak a kellemetlen pattanások, és a dohányzás, de a rosszul megválasztott kozmetikumok is felelőssé tehetőek. A problémát tehát nehéz elkerülni, hiszen számos ok húzódhat a háttérben, a kérdés már csak az, hogy mi a megoldás.

Ma már igen sok féle kozmetikumból válogathatnak azok, akik érintettek ebben a bőrproblémában, azonban fontos, hogy alaposan tájékozódjunk, mi az arcbőrünknek megfelelő termék, hiszen például a túl olajos készítmények eltömítik a pórusokat. A mesterségek összetevőkből álló kozmetikumok sajnos gyakran több gondot okoznak, mint amennyit segítenek, ezért érdemes megismernünk a természetes alapanyagokból megalkotott kézműves szappanokat. A szappanok pattanásos bőrre kifejlesztett változata csupa olyan összetevőt tartalmaz, melyek csökkentik a gyulladást és nyugtatják az arcbőrt. Többek között a menta, a levendula és a teafaolaj igen jótékony hatással van a bőrhibákra, ezek tehát gyakori alapanyagai a szappanoknak pattanásos bőrre.

Önnek is visszatérő problémát jelent a gyulladt, pattanásos arcbőr? Látogasson el a www.szappan.hu weboldalunkra, és fedezze fel a speciális kézműves szappanokat pattanásos bőrre! Természetes összetevőkből álló készítményeink nem csupán jótékonyan hatnak a bőrhibákra, hanem kellemes illatukkal a jó közérzethez is hozzájárulnak. Ha szeretne szappant pattanásos bőrre, válogasson bátran kínálatunkból, és szabaduljon meg a kellemetlen jelenségtől! Termékeinket érintő kérdéseivel hívjon minket a +36-70-634-6627-es telefonszámon vagy írjon nekünk az info@szappan.hu e-mail címre! Válassza a természet erejét, válassza a szappanokat pattanásos bőrre!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
zerovillanyszamla.hu181204
Biztosítsa a kívánt hőmérsékletet gazdaságosan, időtálló elektromos fűtőkábellel!

Korszerű, hosszútávon megbízható, ugyanakkor költséghatékony megoldást keres a fűtéshez? Olyan eszközre van szüksége, aminek a teljesítményét egyénileg szabályozhatja? Ha még...

Close