Kövess minket!
  
     

Szárnyak a kicsiknek: Shwings szárnyak

Szárnyak a kicsiknek: Shwings szárnyak
2014, augusztus 22.

Időről-időre megjelennek a divatvilágban olyan kreatív, vicces és design-os kiegészítők, melyek világszerte óriási népszerűségre tesznek szert kortól és nemtől függetlenül. A divatmagazinok lapjain és a hétköznapi utcai viseletben is gyakran találkozhatunk olyan ruházati kellékekkel, melyek alapöltözetünket feldobják, egyedivé és esztétikussá varázsolják és nem utolsó sorban a legkisebbek szórakoztatásához, divatos megjelenéséhez is hozzájárulnak. Az elmúlt évek egyik legnagyobb kiegészítő slágerének a Shwings bizonyult, amely ma már nem csupán a sztárcsemeték kelléktárában található meg.

A Shwings

Sonya Ooten és Alan Johnson közös tervezőmunkájából született meg a Shwings, melyek tépőzárral vagy cipőfűzővel rögzíthető cipő-kiegészítő szárnyacskákat jelentenek és napjainkra a kiemelkedő népszerűségüknek és a megnövekedett igényeknek köszönhetően számos szín- és formavariációban elérhetőek az érdeklődők számára.

  • Angyalszárnyak
  • Pillangószárnyak
  • Villámok
  • Lángnyelvek
  • Egyéb formák, például szívecskék

A lábbelikre erősíthető kiegészítők, a Shwings-ek minden típusú cipőhöz alkalmazhatóak, melynek köszönhetően az egész pici gyermekek és a nagyobb örökmozgók is kedvükre viselhetik és szárnyalhatnak bennük. A szárnyas cipők élményét és dekoratív megjelenését tovább fokozhatja, ha tetszőleges kreatív módon több szárnyat kombinálva (színek, formák) díszítjük gyermekünk viseletét, valamint a hétköznapi megoldásokon kívül kiváló kellékei lehetnek a Shwings-ek egyes jelmezeknek, ünnepi viseleteknek, így csupán a képzelet szabhat határt a szárnyalásnak. A cipőszárnyak tetszőlegesen akár görkorcsolyára, jégkorcsolyára, táskára és egyéb kiegészítőre és lábbelire is felerősíthetőek az élményfokozás kedvéért.

Shwings szárnyak széles választéka!

A Milibaby Baba Webáruház széles szolgáltatási körén belül különböző dekoratív, egyedi és design-os Shwings szárnyakat kínál az érdeklődő szülők és gyermekeik számára, melyek napjaink egyik legnépszerűbb és legviccesebb kiegészítői közé tartoznak. Tekintse meg webáruházunk széles termékkínálatát a www.milibaby.hu weboldalon, valamint tanácsokért és bővebb információkkal kapcsolatban keresse kapcsolattartónkat, Seres Gábort a 0630/436-2893-mas telefonszámon, valamint az info@milibaby.hu e-mail címen és viselje az Ön gyermeke is korunk egyik legdesign-osabb kiegészítőjét!

Olvastad már?

Facebook

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
piercingrendeles.hu
A klasszikusan modern szépség: szépségpontok

A történelem során a női szépségideálok folyamatosan változtak, egyes korokban más-más vonásokat, alkatokat és jellegzetességeket tartottak vonzónak, valamint ezeknek köszönhetően...

Close