Kövess minket!
  
     

Szénhidrát csökkentett életmóddal az egészségért

Szénhidrát csökkentett életmóddal az egészségért
2016, március 2.

Legyen szó egészségtudatos életmódváltásról, betegségről, vagy edzéssel kapcsolatos diétáról, a szénhidrátcsökkentetttermékek mindegyik esetben szóba kerülnek. Azonban sokakban máig tisztázatlan, hogy miért is kell ilyen ételeket fogyasztaniuk, mi az a szénhidrát, és milyen hatással van az emberi szervezetre?

Sokan bizonygatják, hogy nagyszüleink is sokáig éltek, pedig válogatás nélkül fogyasztottak zsíros, szénhidrátdús ételeket. Azonban tévedés azt gondolni, hogy ez reális elképzelés. Egyfelől, mert nagyszüleink többségében házias jellegű ételeket fogyasztottak, saját termesztésű zöldségekkel és gyümölcsökkel, saját tartású állatokkal, vagy megbízható termelőtől beszerzett áruval. Másrészt természetesen a szénhidrát is jelen volt az étrendjükben, de nem túlzott mértékben. Ráadásul az sem mindegy, hogy milyen típusú szénhidrátról beszélünk! Léteznek lassan és gyorsan felszívódó szénhidrátok. Előbbit nevezik ’jó’, míg utóbbit ’rossz’hatású szénhidrátnak.

A gyorsan felszívódó szénhidrátok hamar lebomolnak szervezetünkben, kevés energiát biztosítva, nagyobb éhséget eredményezve. Míg a lassan felszívódók hosszantartóan energiát adnak, állandósult teltségérzetet, éhségünket is hosszabb időre csillapítva.

A szénhidrátcsökkentetttermékek előnye tehát, hogy fogyasztásukkal nem terheljük le szervezetünket, azonban elegendő energiát biztosítunk a működéshez, és nem halmozunk fel vele káros, fel nem szívódó anyagokat.

Ha Önnek is fontos az egészsége, és szeretne tudatos táplálkozásba kezdeni, esetleg fogyási, alakformálási szándékai vannak, használjon szénhidrátcsökkentetttermékeket. Nálunk, a Diétás termékek webshop-ban megbízható forrásból származó, minőségi termékeket találhat, melyek tökéletes kiegészítői lesznek bármilyen diétának, vagy életmódváltásnak. Látogasson el honlapunkra, a www.dietas-termekek-webshop.hu oldalon, és tekintse meg kínálatunkat! Részletekről érdeklődjön munkatársainknál telefonon a +36-70-632-15-40-es számon, illetve e-mailben az info@dietas-termekek-webshop.hu címen!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
dietas-termekek-webshop.hu_16feb
A paleo étrend alapja, avagy minden, amit a kókuszzsírról tudni érdemes

A kókuszzsír már régóta szolgálja az egészségesen táplálkozók igényeit, bár igazi hírnévre az elmúlt évtizedek során tett szert. Ismertségének és...

Close