Kövess minket!
  
     

Szerezze be könnyedén megfelelő méretű sarokkádját!

Szerezze be könnyedén megfelelő méretű sarokkádját!
2017, június 30.

Fürdőszobája stílusos berendezését tervezi, ahol sarokkádat is elhelyezne? A nagy alapterületű helyiségek kiválóan alkalmasak a sarokkád beépítésére, de ha nem áll rendelkezésre elegendő hely, egyedi méretű kádat is lehet már csináltatni, így kisebb méretű fürdőben is megvalósítható a terv.

 

Ha építkezünk vagy költözünk, olyan fürdőszobát választanánk magunknak, ahol egyéni igényeink szerint kialakított berendezési elemek szolgálják kényelmünket a hét minden napján. Nagyon sokat számítanak a kiválasztott színek, hiszen ezek adják helyiségünk hangulatát. A különféle fürdőszoba kellékek pedig lehetővé teszik a gyors és gondtalan készülődést. A fürdő uralkodó eleme pedig a zuhanykabin vagy a sarokkád. Egyéni elképzelésünk szerint választhatjuk ki a nekünk leginkább megfelelő termékeket. Amennyiben sort kerítenénk a hosszabb, kényelmes fürdőzésre, mindenképp érdemes a sarokkád mellett döntenünk. Nem kell aggónunk amiatt sem, hogy nem fog elférni fürdőszobánkban, ugyanis sarokkádakhoz minden méretben hozzájuthatunk. Nem foglalnak több helyet, mint a hagyományos kádak, és különleges hatást érhetünk el az alkalmazásukkal. A fürdés során használatos kellékeinket pedig kitűnően tárolhatjuk rajtuk.

 

Minden szempontból személyre szabható sarokkádak széles kínálatából rendelheti meg az Önnek legmegfelelőbbet az AXO Saniter Kft –nél. Nem csak a fürdést lehetővé tevő új eszköze beszerzése ügyében nyújtunk segítséget, hanem fürdőszoba kellékek terén is felkészültek vagyunk, és örömmel adunk tanácsot komplett fürdőszobája megtervezésében. Ismerkedjen meg termékeinkkel és szolgáltatásunkkal közelebbről a www.furdoszoba-szaniter.hu weboldalunkon!

 

Esztétikus, praktikus, és egyedi megoldás céljából használjon Ön is sarokkádat! Válassza ki a jobb helykihasználtságot és kényelmet biztosító sarokkádját nálunk! Kérdéseivel, észrevételeivel forduljon hozzánk bizalommal! Hívjon minket a 06-1-5551490 –es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az axo@axosaniter.hu –ra!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
A tetoválás árthat karrierünknek?
A tetoválás árthat karrierünknek?

Vannak olyan munkakörök, amelyek esetében követelmény, hogy kifogástalan megjelenésünk legyen, amibe sajnos nem tartozik bele egy olyan tetoválás, amit nem...

Close