Kövess minket!
  
     

Szerezzen csodálatos társat svájci fehér juhászkutya tenyészetből!

Szerezzen csodálatos társat svájci fehér juhászkutya tenyészetből!
2019, szeptember 23.

Szeretne egy gyorsan és könnyen tanítható kutyát? Kiváló házőrzőt keres? Kutatást végez, és szüksége lenne egy jól kiképezhető társra? Svájci fehér juhászkutya tenyészetben sikerrel járhat, ahol nagyszerű, szép küllemű, okos, kellemes természetű állatokat adnak át.

Ha a család kedvencét keresi, vagy a munkája során van szüksége intelligens kutyára, svájci fehér juhászkutya tenyészetben rátalálhat a tökéletes társra. Ez a fajta nem mindennapi, hiszen rengeteg pozitív tulajdonsággal jellemezhető:

  • Bátor, éber és engedelmes
  • Kellemes megjelenésű
  • Erős testtartással rendelkezik
  • Könnyen kezelhető
  • Kis fáradtsággal kiképezhető
  • Szereti a gyerekeket

Ellenálló szervezete annak köszönhető, hogy a tenyésztők nem a divat szerint nevelik, tartják őket, hanem nagy hangsúlyt fektetnek a szervezetük erősítésére. Akár egyedül szeretne egy svájci fehér juhászkutya tenyészetből származó kölyköt nevelni, akár csoportosan tartana kisállatokat, ezzel a fajtával szerencséje lehet. Hűségéhez nem fér kétség, probléma nélkül gondozhatja kennelben, és nem kell aggódnia amiatt, hogy az idegenekkel szemben agresszív lesz.

Ha remek házőrzőt keres, vagy kutatást végez, és nagyra értékelné, ha ebben segítene Önnek egy jól kiképezhető kutya, nálunk a legjobb helyen jár! ICE WINE KENNEL svájci fehér juhászkutya tenyészetünkben ilyen állatokkal találkozhat. Egyre több szép eredménnyel büszkélkedhetünk, amit a svájci fehér juhászkutya tenyészetünkben született kisállatoknak köszönhetünk. Olvasson részletesen a kutyáinkról, az eddig elért eredményeinkről és a céljainkról a www.icewinekennel.com internetes oldalon!

Neveljen fel egy gyönyörű, okos kutyát! Legyen könnyen tanítható állata svájci fehér juhászkutya tenyészetünk segítségével! Örömmel nyújtunk információt a fajtáról, ha felveszi velünk a kapcsolatot, keressen bennünket bizalommal, és tegye fel a kérdéseit a 06-20-3836963-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk üzenetet a dogz.kata@gmail.com e-mail címünkre!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Young woman undergoing procedure of permanent eyebrow makeup in tattoo salon, closeup
A reggeli rohanás helyett válassza a sminktetoválást!

A legtöbb férfi gyorsan el tud készülni reggel, mielőtt munkába indulna, azonban a nők többségénél más a helyzet. Gyakori eset...

Close