Kövess minket!
  
     

Szervezzen élménydús osztálykirándulást Bogácsra!

Szervezzen élménydús osztálykirándulást Bogácsra!
2017, október 30.

Még nem tudja, hova szervezze osztálya következő félévi osztálykirándulását? Előnyben részesíti a természetben tölthető programokat? Bogács települése és környéke egyedülálló környezetben található, ahol a helyi nevezetességeken kívül a szabadtéri játékok és a túrák is gond nélkül levezethetőek. Érdemes részletesen tájékozódnia erről a helyszínről, ahol eseményekkel teli pillanatokat szerezhet tanulói számára!

Minden évben közkedvelt, már nagyon várt programnak számít minden iskolában az osztálykirándulás. Pedagógusként folyamatosan ötletekkel szükséges rendelkeznünk, hiszen rajtunk múlik, pontosan hova visszük csoportunkat, és ott programokat biztosítunk. Tanácsos több szempontot figyelembe vennünk, hiszen a játékos kikapcsolódáson kívül a nevezetességek megtekintésére is érdemes időt szánnunk. Bogács települése remek lehetőséget ad arra, hogy tanulóink betekintést nyerjenek a falusi életmód rejtelmeibe. Régről fennmaradt templom, műemlékek, és érdekességekkel teli parasztház is megtekinthető itt. A közelben mesterséges tó került kialakításra, amit szintén érdemes megnéznünk, hiszen páratlan látványt nyújt, és kellemes perceket tölthetünk a szabad levegőn. Osztálykirándulást, vagy bármilyen jellegű túrát szervezhetünk ezen a területen, amely során megismerkedhetünk a Bükki Nemzeti Park különleges állatvilágával is.

Kökölyszi Gyermeküdülőnk kiválóan alkalmas osztálykirándulása lebonyolítására, ahol jól felszerelt szálláshelyet biztosítva várjuk vendégeinket. Főépületünkben és faházainkban is elfoglalhatja helyét tanulóival. Nagy füves területtel rendelkezünk, így könnyedén vezényelhet le különféle csoportos játékokat. A környékünkön található nevezetességek, a tó és az állat- és növényvilág megtekintése örömteli pillanatokat szerezhetnek az osztálykiránduláson résztvevőknek. Tudjon meg többet bogácsi szállásunkról, és a környék látnivalóiról a www.kokolyszi.hu internetes oldalunkon!

Legyen élményekben gazdag az osztálykirándulás! Töltsön csodaszép napokat tanulóival Bogácson! Kérdéseivel kapcsolatban keressen minket a 06-30-964-3626-os telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a kokolyszi@kokolyszi.hu e-mail címünkre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Bio gránátalmalé: egy pohár egészség!
Bio gránátalmalé: egy pohár egészség!

Napjainkban egyre több gyártó kínál különféle vitaminban gazdag táplálékkiegészítő készítményt, melyek egyszerű kapszulák formájában kínálnak lehetőséget az egészség megőrzésére. Ám...

Close