Kövess minket!
  
     

Szilikon gyűrű forma: sokoldalú segítség a kreatív sütésben

Szilikon gyűrű forma: sokoldalú segítség a kreatív sütésben
2017, augusztus 30.

Az ételek egyszerre jelentenek szükséges energiaforrást és élvezeti forrást is. Mi kell a finomságok elkészítéséhez? Egy megfelelő méretű, jól felszerelt konyha, benne praktikus konyhai eszközökkel! Már csak annyi van hátra, hogy beszerezzünk egy jó kis receptet és minőségi alapanyagokat, amikből csodás ételt készíthetünk a családnak, vagy a meghívott vendégeknek!

Sok konyha zsúfolásig tele mindenféle konyhai eszközzel, a tálaktól és sütőformáktól kezdve a mixeren és a hámozón át az almaszeletelőig és fokhagymanyomóig. Ezzel szemben vannak konyhák, ahol a kevesebb több elve mentén igyekeznek olyan kellékeket összeválogatni a sütéshez és főzéshez, amikkel egyszerre több dolgot is el lehet készíteni. Ilyen sokoldalú konyhai eszköz például a Tupperware nagyszerű terméke, a szilikon gyűrű forma!

A szilikon gyűrű forma egy egyszerű, kerek, lyukas sütifomának látszik, de ennél sokkal több rejlik benne, csak fel kell fedezni a többi oldalát is! Ez a Tupperware termék nem csak egyszerű, de sokoldalú is, tehát nagyon jól felhasználható szinte mindenhez. Ünnepi fogás vagy egy egyszerű reggeli? A szilikon gyűrű formában mindegyik elkészülhet! Ne ragadjunk le a süteményeknél, hiszen ugyanígy lehet gyűrű formája egy a sütőben vagy fagyasztóban készült előételnek is! Ráadásul a szilikonnal könnyű bánni, mert a tészta nem ragad bele a formába és egyszerűen megtisztítható. Nem törik, nem balesetveszélyes, nem rozsdásodik, kis helyet foglal, könnyű és vidám színekben készül!

Formabontó szendvics az eljegyzési partira? Klasszikus minitortácskák a szülinapi zsúrra? Sós köret a vasárnapi ebédhez? Szilikon gyűrű formában mindegyik elkészülhet!

A TupperAkciók webáruházban Tupperware termékek széles kínálatából válogathat! Bátran látogasson el weboldalunkra, a www.tupperakciok.hu-ra, és ismerje meg termékeinket! Kérdése van? Hívja a 06-20-399-8588-as telefonszámot, vagy üzenjen nekünk weboldalunk kapcsolati űrlapján keresztül, munkatársaink készséggel segítenek!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Táplálkozási tanácsadás: első lépés egy egészségesebb élet felé
Táplálkozási tanácsadás: első lépés egy egészségesebb élet felé

Mindenki szeretne csinos és szép lenni, elégedettnek, magabiztosnak érezni magát. Mindez bárki számára megvalósítható, hiszen az alapoknál, a táplálkozásnál kezdődik....

Close