Kövess minket!
  
     

Talpreflexológia: a 7 legfontosabb pont

Talpreflexológia: a 7 legfontosabb pont
2018, január 31.

Sokan szeretik elkerülni az orvosi rendelőket, és nemet mondanak a különféle gyógyhatású készítményekre, ehelyett egészségügyi problémáikkal alternatív orvoslással foglalkozó szakembert keresnek fel. A természetgyógyászat egyik jelentős területe a talpreflexológia, melynek segítségével nem csupán kezelhetőek egyes betegségek, hanem akár meg is előzhetőek.

A talpreflexológia alapja, hogy talpunk gyakorlatilag szervezetünk térképe, vagyis minden szervünknek megvan rajta a helye. Ezeken a zónákon már azelőtt jelzéseket észlel a szakember, mielőtt a betegségnek tünetei lennének, ez teszi lehetővé a megelőzést, illetve az adott zónának a kezelésbe vételével, masszírozásával lehetséges enyhíteni a már ismert betegséget. Íme, a 7 legfontosabb pont, melyeket érdemes megismerni a talpreflexológia kapcsán!

  • Nagylábujj oldalsó része: Ennek a pontnak a kezelésével szabályozható az étvágy, ezért azok számára lehet fontos, akik túlsúllyal küzdenek.
  • Nagylábujj talp felőli része, középen: Masszírozásával a hormonális egyensúly szabályozásáról gondoskodhatunk.
  • Nagylábujj vége: Ez a pont a talpon a pajzsmirigyet jelöli, ennek kezelésbe vételével elsősorban anyagcsere problémák ellen lehet fellépni.
  • Talp középső része: Stresszoldásra, szorongás kezelésére szolgál ennek a pontnak a masszírozása.
  • Talp belső széle: Ezt a pontot akkor érdemes kezelésbe venni, ha energiával szeretnénk feltöltődni.
  • Talp belső széle, a saroknál: Ennek masszírozásával serkenthető az anyagcsere.
  • Sarok talp felőli része, középen: A méregtelenítésről gondoskodhatunk, amennyiben ezt a pontot kezeljük.

Szeretne enyhíteni fájdalmain a talpreflexológia segítségével? Ismerje meg tevékenységem részleteit a www.termeszet-gyogyaszat.eu weboldalamon, és válassza a gyógyulás természetes módját! Tegyen egy lépést az egészségesebb mindennapokért talpreflexológiával, és bátran jelentkezzen be hozzám, hívjon a +36-30-991-5642-es telefonszámon vagy írjon a safranyos@termeszet-gyogyaszat.eu e-mail címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Alternatív édesítőszerek: a stevia
Alternatív édesítőszerek: a stevia

A cukorról tudjuk, hogy édes, finom, és sajnos rendkívül egészségtelen. Szinte mindenben megtalálható, még olyan ételekben is, amiben nem is...

Close