Kövess minket!
  
     

Tanulási nehézségek kezelése Neurofeedbackkel – gyógyszer helyett igazi megoldás!

Tanulási nehézségek kezelése Neurofeedbackkel – gyógyszer helyett igazi megoldás!
2019, augusztus 23.

A tanulási nehézségek sajnos nem ritkák, statisztikák szerint minden harmadik gyermek érintett valamilyen fokon. Az Ön gyermekének is nehéz megragadni a figyelmét, és ugyan még nem jár iskolába, de már most látszik, hogy később problémái lesznek emiatt? Több módszer is létezik ennek kezelésére, de semmiképp sem ajánljuk a gyógyszereket, mert csupán tüneti kezelésre jók, és a legtöbbnél egy idő után kialakulhat a rezisztencia, vagyis a gyermek visszaesik a korábbi állapotba. A tanulási nehézségek kezelése Neurofeedbackkel a leghatékonyabb, mert nem csak a tüneteket szünteti meg, de a gyermek agyát is kondicionálja arra, hogy jobban tudjon koncentrálni.

A Neurofeedback már elérhető Magyarországon is egy ideje, ám csak az utóbbi néhány évben vált szélesebb körben elismertté. Gyakran terápiának mondják, de ez inkább tréning, hiszen a lényege a gyermek agyának edzése. A tréning során játszva, szinte észrevétlenül lehet megtanítani az agyat a koncentrációra, illetve annak növelésére. Többféle módszer is létezik, amivel ez elérhető, de mindegyiknek közös tulajdonsága a játékosság, hiszen attól, hogy egy gyermeknek tanulási nehézségei vannak, nem tehetségtelen, csupán másban jó, mint a többiek. Ahhoz, hogy a tanulási nehézségek kezelése Neurofeedbackkel sikeres legyen, meg kell találni a gyermek érdeklődésének leginkább megfelelő eszközt, ami lehet egy játék, vagy egy mese, amit kedvel. Ez után rá kell vennünk őt, hogy csak és kizárólag ezzel foglalkozzon, minden egyebet pedig zárjon ki. Erre egy Neurofeedbackkel foglalkozó trénernek számos módszere van, ezért érdemes mentálhigiéniás szakemberhez fordulni.

Engedje meg, hogy bemutatkozzam: Balanyi Attila vagyok, mentálhigiéniás szakemberként tevékenykedem, és egyik fő területem a tanulási nehézségek kezelése Neurofeedbackkel. Amennyiben hozzám fordul, gyermeke sokat fejlődik majd a tréningnek köszönhetően, hiszen nagy tapasztalattal rendelkezem a témában. Látogasson el honlapomra, amit a www.agyiaktivitas.hu címen érhet el, és olvasson bővebben a tanulási nehézségekről és a Neurofeedback módszeréről!

Válassza ön is a tanulási nehézségek kezelését Neurofeedbackkel, kérdéseit pedig tegye fel megadott elérhetőségeimen: hívja a +36-20/945-94-92-es telefonszámot, vagy írjon az info@agyiaktivitas.hu e-mail címre!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
ásványékszer
Különleges kiegészítőket keres? Vásároljon ásványékszereket!

Sokan szeretik, ha egyedi és különleges dolgokkal vehetik körbe magukat, és ez alól természetesen egy nő sem kivétel: az öltözködés...

Close