Kövess minket!
  
     

Tanuljon új szakmát felnőttképzésen, és tevékenykedjen sikeresen!

Tanuljon új szakmát felnőttképzésen, és tevékenykedjen sikeresen!
2018, január 2.

Jelenlegi munkaterületétől eltérő, teljesen más tevékenységet végezne szívesen? Netán új vállalkozásba kezdene, amihez szüksége van a szakmai ismeretek elsajátítására? Bármikor dönthet úgy, hogy jelentkezik a felnőttképzések valamelyikére. Akkor lehet igazán sikeres, ha szereti azt a munkát, amit éppen végez, ezért megéri érdeklődésének megfelelő OKJ tanfolyamon részt vennie!

Előfordul, hogy nem érezzük jól magunkat jelenlegi munkahelyünkön, vagy nagy kedvünk van új szakmát tanulni. Bármilyen oknál fogva és akármikor dönthetünk úgy, hogy felnőttképzést keresünk, hiszen annál sokoldalúbbá válunk. Az OKJ tanfolyamokon színvonalas oktatást tartanak, könnyedén elsajátíthatjuk azokat az ismereteket, amelyek új tevékenységünkhöz nélkülözhetetlenek. Sikeres vizsgát követően akár saját vállalkozást is indíthatunk, és ezzel teljes mértékben megváltoztathatjuk eddigi életünket. Érdemes tudnunk arról, hogy ha még nincs államilag finanszírozott OKJ-s végzettségünk, tandíjmentesen vehetünk részt felnőttképzésen.

Különféle területeken való elhelyezkedésre ad lehetőséget cégünk, a Profissimus Tanácsadó Iroda Kft., ugyanis többféle OKJ tanfolyamot indítunk a közeljövőben is. Akár a sport, akár pedig a mezőgazdaság, kereskedelem vagy más szolgáltatási terület érdekli, igénye szerint választhat a felnőttképzések közül, és az egész ország területén segítséget nyújtunk. Aktuális képzéseinket megjelenítettük megyénként, így tájékozódhat lakhelye szerint is! Informálódjon az Ön számára érdekes OKJ tanfolyamról és a jelentkezési feltételekről a www.profissimus.hu internetes oldalunkon!

Valósítsa meg terveit, és foglalkozzon azzal, amit igazán szeret, vegyen részt a felnőttképzések egyikén, és sajátítsa el a szükséges ismereteket! Bármilyen kérdése merül fel, forduljon hozzánk bizalommal, kérjen felvilágosítást a 06-72-497-620-as telefonszámunkon vagy írjon nekünk az iroda@profissimus.hu e-mail címünkre, szakértő csapatunk munkatársai szívesen segítenek!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Várja különleges teákkal melegedni vágyó vendégeit!
Várja különleges teákkal melegedni vágyó vendégeit!

Szeretne a téli hideg időben is rengeteg vendéget fogadni? A kávén és a süteményen kívül szinte mindenkinek igazán jól esik...

Close