Kövess minket!
  
     

Tartsa tisztán munkahelyét és otthonát is egyedülálló takarítógéppel!

Tartsa tisztán munkahelyét és otthonát is egyedülálló takarítógéppel!
2016, szeptember 6.

Megoldást keres arra, hogy környezetét rövid időn belül, ugyanakkor hatékonyan tudja tisztára varázsolni? Legyen szó egy nagyobb épületről, munkahelyéről, vagy otthonáról, speciálisan működő takarítógéppel gyorsan megoldhatja ezt a kérdést.

Bárhol töltjük mindennapjaink nagy részét, mindegyikünk érdeke, hogy folyamatosan tisztított, rendben tartott környezetben élhessünk. A különféle szennyeződések akkor is megtapadnak eszközeinken, berendezési tárgyainkon, főként pedig a padlón, ha ügyelünk a tisztaságra. Jelentősen több ember által igénybe vett helyiségekben elkerülhetetlen a takarítás, ha megfelelő higiéniai környezetben kívánunk tevékenykedni. Nem mindegy, hogy milyen típusú készüléket veszünk igénybe ennek során, ugyanis kis teljesítményű géppel hiába töltünk sok időt a kellemetlenségek eltüntetésével, nem leszünk olyan hatékonyak, mintha korszerű takarítógépet vennénk a kezünkbe. Annak megfelelően, hogy hol, és milyen szintű megoldásra van szükségünk, a takarítógépek fajtáinak széles skálájából válogathatunk elképzelésünk szerint.

Egyedi, más-más méretű, eltérő teljesítménnyel, és funkcióval ellátott, megbízható takarítógépek közül választhatja ki az Ön számára legideálisabbat Hun Higiénia Kft-nknél. Beszerzésre, és takarítógép bérlésre is lehetőséget adunk. Teljesen használatra kész állapotban, a fontos információkról tájékoztatva adjuk át eszközeinket. Igénye szerint gépbemutatóra is van lehetősége, ami alapján még inkább meggyőződhet termékeink kiválóságáról. Honlapunkon, a www.takarito-gep.hu –n betekintést nyerhet por – és vízszívó, porszívó, és egyéb takarítógépeink széles kínálatába.

Alkalmazzon Ön is könnyen mozgatható, nagy teljesítményű, kifogástalanul működő takarítógépet! Ha nincs szüksége állandó használatára, döntsön a takarítógép bérlése mellett, amit szintén igényelhet tőlünk! Bármilyen kérdése merül fel, készséggel nyújtunk bővebb információt elérhetőségeinken. Telefonszámunk a 06-70-6285984 –es, e-mail címünk pedig a baranyai@hunhigienia.hu.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
FFG_3455 copy
Kiemelt figyelem és biztonság a gyermekekért labirintus játszóházzal

Rossz időben sokszor fejtörést okoz a szülőknek, hogyan kössék le egy egész nap folyamán a gyermekek energiáit. Ma már számos,...

Close