Kövess minket!
  
     

Tavaszi feltöltődés Hajdúszoboszlón – Éljen a lehetőséggel!

Tavaszi feltöltődés Hajdúszoboszlón – Éljen a lehetőséggel!
2017, április 11.

Nem kell ahhoz külföldre utaznunk, hogy tartalmas kikapcsolódásban részesüljünk. Egy dolgozó ember számára létszükséglet, hogy a hétköznapok gondjait egy időre elfeledhesse, és pár napra maga mögött hagyhassa. Valakinek elég az otthoni pihenés, jól megszokott környezetben jobban tud lazítani. Ám a többség inkább kiszakadni szeret ebből, így mindent megtesz azért, hogy egy rövid időre elmehessen nyaralni.

Ne ragaszkodjunk görcsösen a nyári szünethez, egész évben van lehetőség utazni, a szálláshelyek állandó akcióval várják vendégeiket! Magyarország városai varázslatos természeti kincseket rejtenek és remek kikapcsolódási lehetőségeket biztosítanak a turistáknak.

Hajdúszoboszló az ország egyik legkedveltebb, legtöbbször látogatott fürdővárosa, a gyógyfürdő világhírű, így külföldről is sokan érkeznek az alföldi városba. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt élmény, hogy víz mellett pihenhetnek úgy, hogy közben egy városközpontban tölthetik szabadidejüket hotelünkben. Nem kell messzire mennie a strandolásért, olcsó szállásunk Hajdúszoboszló központjában található a gyógyfürdő és élményfürdő mellet, így pár perc alatt egy másik világba csobbanhat! Ha már megmártózott a gyógyvízben, vegye igénybe különböző kényeztető szolgáltatásainkat, épületünk wellness részlegében mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő egészségmegőrző elfoglaltságot, többek között szaunával és pezsgőfürdővel várjuk vendégeinket! Ha már eleget pihent, akkor tegyen egy sétát Hajdúszoboszlón és ismerkedjen meg a város nevezetességeivel! Most az idő is kedvez tavasszal, hiszen még nincsen nagyon meleg, ezért a séták is könnyedebbnek tűnnek.

Szerezzen magának és családjának maradandó élményeket, és foglaljon szállást nálunk a tavaszi feltöltődéshez! Utazzon Hajdúszoboszlóra és válasszon minket! Keresse fel szálláshelyünket a www.hoteljarja.hu weboldalon, és böngésszen akcióink között! Kérdéseit várjuk az info@hoteljarja.hu e-mail címre, telefonon pedig a 06-52-412-724-es számon kereshet minket!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Az ajándékozásról és annak lehetőségeiről
Az ajándékozásról és annak lehetőségeiről

Millió okunk lehet arra, hogy valakit megajándékozzunk bizonyos alkalmakkor. Itt igazából sokszor nem is feltétlenül az a lényeg, hogy adjunk...

Close