Kövess minket!
  
     

Tegye könnyebbé mindennapjait gerinckímélő ülőpárnával!

Tegye könnyebbé mindennapjait gerinckímélő ülőpárnával!
2015, június 30.

Megoldásra van szüksége derékfájdalmai enyhítésére? Minden kívánsága, hogy megszüntesse, vagy legalább enyhítse ezeket? Megfelelő segítségre találhat a gerinckímélő ülőpárna használatával!

Napjainkban rengetegen végeznek irodai ülőmunkát napi rendszerességgel, így könnyen kialakulhat és rögződhet a rossz testtartás. Ezután hamar eljuthatunk a derék- és hátfájdalmakhoz. Ülés közben tanácsos betartani néhány szabályt. A medencecsont tetejének, és a derék megtámasztásával rengeteget segíthetünk. Ha erre a szék adottságai nem alkalmasak, párnával is megoldhatjuk.

A derék két irányból, felülről és alulról kap terhelést, a gerinctől és a farkcsont felől is. A különböző gyógyászati eszközök közül célszerű a problémánknak megfelelőt időben beszerezni, nem kockáztatva a nagyobb gondok kialakulásának esélyét.

A Medica Humana Kft. gyógyászati segédeszközökkel foglalkozó üzletben meg tudja vásárolni a gerinckímélő párna több változatát. Közülük az egyik legelőnyösebb a deréktámasz, amely megfelelően kitámasztja a derekunkat. Rendszeres használatával csökkenthetjük a panaszokat, és sikerülhet megszüntetni is a fájdalmakat. A memóriahabos párnák, a gyógy-ülőpárnák, a labdapárnák, és egyéb testtartást javító, egészséget szolgáló eszközök megrendelhetők a www.medicahumana.hu oldalunkon.

A gerinckímélő párnák előnyei:

  • bármikor és bárhol használható
  • segít elérni, majd biztosítja a megfelelő testtartást
  • csökkenti a fáradékonyságot
  • védi a gerincet

Számunkra legfontosabb az egészség! A Medica Humana Kft. igyekszik vásárlói igényeit teljes mértékben kielégíteni a következőkkel:

  • széles választék
  • kiváló minőség
  • részletes tanácsadás
  • hozzáértő, egészségügyben jártas munkatársak

Ha szüksége van más egészségmegőrző vagy szépségápolási termékre, amelyek hozzájárulnak az egészségesebb élethez, ezeket szintén beszerezheti nálunk.

Használjon Ön is gerinckímélő ülőpárnát, hogy megkönnyebbülten és kényelmesen tudja végezni mindennapi tevékenységeit! Termékeinkkel kapcsolatban érdeklődjön a 06-1/374 – 9086 –os telefonszámon, vagy üzenetet küldve a honlapunkon megtalálható kapcsolat űrlap segítségével!

 

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
projektbutor.hu
Banki szolgáltatás minden igényt kielégítő bútorok használatával

Kényelmes és igényekhez igazodó bútorokra van szüksége dolgozói számára? Válasszon olyan minőségi berendezést, amely mindenféle szempontból segíti az alkalmazottak munkáját!...

Close