Kövess minket!
  
     

Tegyen égészségéért munka közben is!

Tegyen égészségéért munka közben is!
2017, október 3.

Az egészséges életmód sokaknak a helyes táplálkozást, és a rendszeres testmozgást jelenti. Azonban itt nem szabad megállni! Ha az egész napos munkánk folyamán nem ügyelünk egészségünkre, főként ülőmunkát végezve, akkor rengeteg olyan probléma merülhet fel életünkben, amikre nem is gondolnánk. Éppen ezért érdemes minél előbb hangsúlyt fektetni az irodai székek minőségére, típusára is, ezzel megkönnyítve mindennapjainkat.

Akik nap, mint nap ülve dolgoznak, testüket hosszú időn keresztül olyan pozícióba kényszerítik, amely során nagymértékben terhelik testrészeiket, leginkább derekukat. Korántsem szabad leragadni ott, hogy a helyes étkezéssel és sportolással teljesen egészségesek lehetünk. Mindez hihetetlenül fontos, azonban hiába figyelünk ezekre a területekre, ha munkánk során hanyagoljuk a helyes ülés szabályait.

Sokféle ülésmódot ismerhetünk, amik segítik a helyes testtartást, viszont egyáltalán nem mindegy az sem, hogy min ülünk. Az irodai székek világában egyre többféle darab jelenik meg, gondolva a kényelemre, az egészségesebb feltételek megteremtésére. Ilyen az ergonomikus irodai szék is, aminek a segítségével kitartóbbak, hatékonyabbak lehetünk feladataink teljesítése során. Hozzájárul a gerinc, a derék megfelelő tartásához, jól megtámasztva a hát egészét. Annak a követelménynek is eleget tesz, ami szerint állíthatónak kell lennie az ülőrész magasságának, valamint szinte minden részének helyes beállításával bárkihez illeszkedik.

Egészségmegőrző ergonomikus irodai székekhez juthat kedvezményes áron, ha ellátogat a www.irodaiszekek.hu weboldalunkra. Nagy gondot fordítunk az egyéni igényeknek való megfelelésre, szakképzett kollégáinkkal igyekszünk a lehető legtöbbet segíteni minden irodai székekkel kapcsolatos kérdésben. Irodája szinte teljes berendezéséhez megtalálja nálunk a szükséges eszközöket. Speciális kialakítással, különféle szabályozási lehetőségekkel, hosszú távú helytállással biztosítjuk irodai székeinket.

Tegyen meg Ön is mindent saját és munkatársai egészségéért! Rendezze be irodáját ergonomikus iroda székekkel! Szívesen adunk választ irodai székekkel kapcsolatos kérdéseire, a szekek@irodaiszekek.hu e-mail címünkön, és a 06-1-2107096–os telefonszámunkon!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Vendégfogadásra készül? – Használjon egyedi, megbízható gépeket a konyhában!
Vendégfogadásra készül? – Használjon egyedi, megbízható gépeket a konyhában!

Különleges alkalom közeledik, amire szeretne egyedülálló módon felkészülni a konyhai teendőket tekintve? Hiányzik néhány eszköz a konyhájából, amelyek lehetővé tennék...

Close