Kövess minket!
  
     

Tegyen fenyőkéreggel a talaj kiszáradása ellen!

Tegyen fenyőkéreggel a talaj kiszáradása ellen!
2017, augusztus 24.

Aggódik növényeiért, ugyanis a forró napokon kiszáradásnak fenyegeti őket? Folyamatosan locsolja virágait, azonban úgy érzi, ez nem elegendő megóvásuk érdekében? Kiválóan védheti kertje egészét az erős napsugárzástól, ha talajtakarót alkalmaz, amit fenyőkéreggel hatékonyan oldhat meg!

A fenyőkéreg többféle szempontból jelent előnyös megoldást kertünkben. Dekorációs célokat tekintve, valamint a különféle növények egészséges fejlődésének támogatásában is nagy szerepet játszik. Az ágyások tetejét egyszerű módon boríthatjuk vele, így a kültéren, és a belső helyiségekben található növények esetén is könnyedén alkalmazhatjuk. A nyári forróságban kiszáradás veszélyezteti virágainkat, ezért fontos, hogy kiemelt figyelmet fordítsunk védelmükre. Fenyőkéreggel ezt nagyszerűen oldhatjuk meg, ugyanis kitűnő anyagként szolgál a kiszáradás ellen. Így az öntözővíz mennyiségén is csökkenthetünk. Számos más pozitív tulajdonságot is megemlíthetünk, ami a mulcs mellett szól, többek között a következőket:

  • Kiválóan visszaszorítja a gyomokat.
  • Tökéletesen óvja a növényeket a talajszennyezéstől.
  • Széleskörű a felhasználhatósága.
  • Esztétikus megjelenést biztosít.

A fenyőkéreg teljesen természetes anyag, így a környezetünk megóvása miatt sem kell aggódnunk. Elbomlása után a talaj mélyebb rétegeibe jutva javítja annak szerkezetét.

A dekoratív talajtakaróként felhasználható mulcsot igényének megfelelő méretben és mennyiségben rendelheti meg Kátai Fenyőkéreg telepünkről. Részletes információt nyújtunk a méret szerinti csoportosításról, és a méretosztály szerinti felhasználhatóságról is. Látogasson el a www.fenyokereg.hu weboldalunkra, ahol bővebben olvashat mindezekről!

Teremtsen ideális körülményeket növényeinek! Tegyen megfelelő módon a talaj kiszáradása ellen fenyőkéreggel! Tájékozódjon a mulcs használatának előnyeiről, és kérje tanácsunkat! Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal telefonon a 06-20-9291404 –es számunkon, vagy írjon nekünk üzenetet internetes oldalunkon keresztül!

 

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Szálláskupon akció a Hotel Járjában, Hajdúszoboszlón!
Szálláskupon akció a Hotel Járjában, Hajdúszoboszlón!

Mindannyian szeretünk kikapcsolódni, pihenni, kiszakadni a mindennapos mókuskerékből, ám nem feltétlenül szeretnénk vagyonokat költeni a szállásra. Kedvező árú szállásokat, szálláskupon...

Close