Kövess minket!
  
     

Télen is biztonságban, megfelelő gumiabroncsokkal!

Télen is biztonságban, megfelelő gumiabroncsokkal!
2016, október 27.

Télen a csúszós utakon is szükségünk lesz autónkra, hiszen kénytelenek vagyunk útnak indulni akkor is, amikor esik az eső vagy szakad a hó. Nem szabad megfeledkeznünk a gumiabroncsok állapotának ellenőrzéséről és a megfelelő típus beszerzéséről sem, ugyanis csak így lehetünk teljes biztonságban. Autótulajdonosként tisztában kell lennünk vele, hogy a téli, hideg időben az a legjobb, ha téli gumikat használunk.

A tél közeledtével nem csak különös odafigyeléssel szükséges útnak indulnunk, hanem járművünket is megfelelően fel kell készítenünk a megváltozott környezeti viszonyokra, így a gumiabroncsok lecserélése nélkülözhetetlen, ha biztonságban szeretnénk vezetni. A téli gumi kinézetében és összetételében is különbözik a nyári gumiktól. Míg a nyári gumi a melegben tapad jobban, addig a téli gumi a hideg időben teljesít biztonságosabban.

Egy jól megválasztott téli gumi rugalmassága is jobb a nyári gumiabroncsokéhoz képest, ami elhanyagolhatatlan a zord időjárást figyelembe véve. Legjobb, ha körültekintőek vagyunk, és megbízható szolgáltatónál érdeklődünk, kerülve a bizonytalan eredetű gumiabroncsok megvásárlását és használatát.

Kiváló minőségű téli gumik beszerzése céljából érdemes megtekintenie gumiabroncs webáruházunk széles kínálatát, ahol igényei szerint válogathat megbízható termékeink közül! Nálunk az év bármely időszakában szükséges gumiabroncsokat megtalálhatja, így akár egyszerre is beszerezheti a hiányzó darabokat! Látogasson el már most internetes oldalunkra, a www.akciosgumiabroncs.hu–ra, ahol méretek és gyártók szerint keresheti, majd rendelheti meg az Ön számára szükséges gumiabroncsot!

Vezessen a téli időszakban is bátran, és teljen minden útja problémamentesen úgy, hogy kellő figyelmet fordít gumiabroncsai állapotára is! Keresse fel gumiabroncs webáruházunkat, és szerezze be téli gumijait igazán kedvező áron! Bármilyen kérdése merül fel, hívjon minket bátran a 06-1/276-2694-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@akciosgumiabroncs.hu e-mail címünkre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
41846512 - a woman getting a black script tattoo on her ribcage.
Novemberi programajánló: IX. Budapest Tattoo Expo

Most egy programajánló következik, mely keretein belül meginvitáljuk Önöket egy egyedi és különleges rendezvényre, a IX. Budapest Tattoo Expo-ra, mégpedig...

Close