Kövess minket!
  
     

Tengeri jogosítvány: szelje a habokat érvényes igazolvánnyal!

Tengeri jogosítvány: szelje a habokat érvényes igazolvánnyal!
2017, november 2.

Autót vezetni a legtöbben tudnak, egy autós jogosítvány megszerzése ugyanis mindennapos dolognak számít. De mi a helyzet a tengeri jogosítvánnyal? Hányan mondhatják el magukról, hogy saját irányításukra bízott hajón szelhetik a habokat? A tengeri jogosítvány megszerzése több szempontból is hasznos lehet.

Először is a tengeri jogosítvány praktikus akkor, ha hajózással kapcsolatos szakmát választ vagy ebben a szférában szeretne elhelyezkedni. Első lépésként ésszerű lehet megtanulni hajót vezetni, elsajátítani az elméleti és gyakorlati alapokat, megszerezni a tudást a tengeri jogosítványhoz motoros hajóra vagy pedig vitorlásra.

A tengeri jogosítvány akkor is hasznos tud lenni, ha valaki nem a szakmájához, hanem szórakozásképp, utazáshoz szeretné hasznosítani az így megszerzett tudását. Egy saját hajó, vitorlás például a Balatonon mindig különleges programot kínál. Nyaranta, szeles hétvégéken, egy vitorlás kiruccanás mindig üdítő program, ahová a családot, a barátokat is elvihetjük és körbehajózhatjuk a magyar tengert.

Aki a komolyabb kihívásokat kedveli, az akár vitorlásversenyen is indulhat vagy pedig egy hosszabb hajós körutazáson is részt vehet a környező külföldi vizeken.

A tengeri jogosítványok között is többfélét választhatunk attól függően, hogy milyen célra, illetve hol szeretnénk használni a jogosítványt és milyen típusú, illetve méretű hajót vezetnénk. Ennek megfelelően B, C vagy A tengeri jogosítványokat is megszerezhet adriai hajózáshoz. A www.sail-ing.hu weblapon többet megtudhat a részletekről! Keresse fel honlapunkat és ismerkedjen meg közelebbről cégünkkel! Minket keresett, ha szeretne végre valami érdekeset, ugyanakkor hasznosat tanulni, ha nem elégszik meg az autós jogosítvánnyal! Akár ajándékba is adhat egy vezetői tanfolyamot, fontolja meg és vegye fel velünk elérhetőségeinken a kapcsolatot! Hívja a 30 397 2919, 30 941 2087 telefonszámokat vagy írjon az office@sail-ing.hu email címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
starkl.hu
Ültessen gyógyhatású növényeket a kertbe, a balkonra!

Minden betegséget nem kerülhetünk el, de sokat tehetünk a megelőzésért és az immunrendszer egészségéért. Kisebb-nagyobb meghűlések, rossz közérzet, hányinger, álmatlanság,...

Close