Kövess minket!
  
     

Tervezze egyéni, családos és csoportos utazásait bérelt autóval!

Tervezze egyéni, családos és csoportos utazásait bérelt autóval!
2015, június 2.

Kényelmesen és költséghatékonyan szeretne utazni? Szeretne bérelt autóval útnak indulni, de nem rendelkezik saját gépjárművel? Lehetősége van az autóbérlésre, amely számos előnnyel rendelkezik a tömegközlekedéssel szemben. Annak ellenére, hogy pár évvel ezelőtt még csak kevesen tudtak élni az autóbérlés lehetőségével, manapság már teljesen megszokott és természetes a cégek és magánemberek körében is, ha valaki nem saját gépjárművel közlekedik, hanem bérli azt. A nyaralást tervezők nagyrészt előre kalkulálják, hogy mennyibe fog kerülni a teljes utazás. Több tényezőt szükséges figyelembe venni. Sokan kizárólag belföldre utaznak, a kevesebb kiadás miatt, viszont egyre több oldalról halljuk, hogy a külföldi kikapcsolódás alatt olcsóbban sikerült kijönniük.

A www.kisnagyautoberles.hu oldalon rengetegféle bérelt autó közül válogathat, akár 1-2 személy utazásáról, akár pedig család, esetleg csoportok útjának tervezéséről van szó. Személyautók, kis- és nagyteherautók bérlésére is van lehetőség! Abban az esetben, ha nincs kihasználva a saját autó, csak a garázsban tárolja, öregszik és veszít az értékéből. Ha az autóbérlést választja, teljesen mentesül a fenntartás költségei alól, kényelmesen vezethet bárhova, még a lopás miatt sem kell aggódnia.

Az autókölcsönzés előnyei:

  • nincs időminimum
  • változatosság, kifogástalan tisztaság
  • anyagi nehézség esetén lehetőség az autó leadására
  • a cég által történő teljes körű ügyintézés

Hasznos lehet olyankor is, ha saját gépjárművünk üzemképtelenné válik. Ilyenkor segítséget ad az átmenetileg történő autó kölcsönzés. Hosszabb távú autó bérlés még előnyösebb lehet, ha csak ritkán van szükségünk az autóra, hiszen a bérlés díján és az üzemanyag költségen kívül más kiadás nincs. Megbízható, kifogástalan műszaki állapottal rendelkező autóink megfizethető áron állnak rendelkezésére személyszállítás, költöztetés és fuvarozás esetén is!

Autóbérlés igény szerint autóparkunkból:

  • tökéletes megbízhatóság
  • extra felszereltség
  • bérlés akár egyetlen napra
  • ügyfélbarát szolgáltatás

Jusson el komfortosan, megkötések nélkül, gondmentesen a célállomásra!

Béreljen autót még ma! Kölcsönzéssel kapcsolatban elérhet minket a berles@kisnagyautoberles.hu e-mail címen és a + 36 20 474-0712 – es telefonszámon!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
diétás webshop
Ínycsiklandó finomságok kókuszliszttel a gluténra érzékenyek számára

Nem szeretne lemondani kedvenc ételeiről glutén érzékenysége miatt? Érdekli, hogy készíthet finomságokat úgy, hogy a lehető legegészségesebb alapanyagokat használja fel...

Close