Kövess minket!
  
     

Tetoválás és bőrápolás: hogyan csináljuk?

Tetoválás és bőrápolás: hogyan csináljuk?
2017, augusztus 31.

A test díszítésének vágya már évezredek óta az emberben munkálkodó erő. Díszítjük a testünket, mert szeretnénk tetszeni, megkülönböztetjük magunkat másoktól, de azért is, hogy kifejezzük a hovatartozásunkat. A tetoválás ma már csupán díszítési funkciót lát el, azért varratunk magunkra különféle mintákat, szövegeket, ábrákat, hogy kifejezzük önmagunkat, teret adjunk személyiségünknek.

A tetoválás készítés ma már ellenőrzött körülmények között zajlik, steril eszközökkel, modern stúdióban, kevésbé fájdalmas eljárással. Csak meg kell találni azt a tetoválóművészt, akinek a stílusa közel áll a miénkhez, és rövid időn belül már gyönyörködhetünk is a kész remekműben. Ám itt még nincs vége a folyamatnak! A tetoválás már a testünk része, a bőrünk alá ivódott festék örökre a helyén marad. Ezért ugyanolyan ápolásra van szüksége, mint a test többi részének! Főleg a kezdeti időszakban kell körültekintően bánni a tetoválással, mert könnyen elfertőződhet, csak akkor van teljesen kész, ha már teljesen meg is gyógyult.

Amikor frissen készült tetoválással kilépünk a tetováló szalonból, már az érintett területen van egy fólia. Ez védi a tetoválást a sérülésektől, elfertőződéstől. Ezen túl óvni kell azt a víztől is, de ugyanilyen káros a napfény, ami kiszívhatja, halványíthatja a színeket.

Hogyan ajánlott még gondoskodni a tetoválásról? A friss tetoválás ápolószerei közé tartozik a hegesedést elősegítő krém, amivel kenni kell a sebet legalább 4 óránként, vékonyan, majd lefóliázni. A mosakodáshoz antibakteriális szappant használjunk. A fóliát csak az első három napban szükséges használni, ezután már fölösleges a sebet megfosztani az oxigéntől, de a krémezést még folytatni kell néhány napig.

A www.tattoosilver.hu weboldalon Ön is megismerheti egy modern, megbízható és biztonságos szolgáltatást nyújtó tetováló szalon, a Silver Tattoo & Piercing szalon szolgáltatásait! Akár ajándékozhat is tetoválást vagy pedig saját maga számára is elkészíttetheti a régóta vágyott mintát. A tattoosilver@gmail.com email címen, illetve a +36-20/497-51-71-es telefonszámon érdeklődhet a részletekről, de azonnal kérhet is időpontot!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Szilikon gyűrű forma: sokoldalú segítség a kreatív sütésben
Szilikon gyűrű forma: sokoldalú segítség a kreatív sütésben

Az ételek egyszerre jelentenek szükséges energiaforrást és élvezeti forrást is. Mi kell a finomságok elkészítéséhez? Egy megfelelő méretű, jól felszerelt...

Close