Kövess minket!
  
     

Tévhitek a műkörmökről

Tévhitek a műkörmökről
2017, május 29.

A műkörmök napjainkban már a hölgyek állandó kiegészítőjének számítanak, ennek ellenére még mindig vannak olyanok, akik szkeptikusan állnak a témához, köszönhető ez a rengeteg pletykának, és tévhitnek, ami a nők körében terjed.

Akik terjesztik a rémtörténeteket, valószínű, hogy rossz tapasztalattal rendelkeznek a műkörmössel- vagy az alapanyagokkal kapcsolatban. Az egyik állandó beszédtéma, hogy a műköröm alatt tönkremehet a valódi körmünk. Ha ez megtörténik, minden bizonnyal nem az alapanyagok hibája, hanem a műkörmösé. A szakszerűen felrakott és leszedett műköröm semmilyen károsodást nem okozhat!

A következő tévhit is a valódi körmöket érinti, az állítás szerint a műköröm miatt nem tud szellőzni az igazi körömfelület. Az igazság, az, hogy a körmünk egy elhalt szaruréteg, értelemszerűen nem kell biztosítani számára a szellőztetést.

Az a kémiai folyamat, amikor a műköröm összetevői megkötnek körmünkön, pusztán néhány perc, ez idő alatt nem szívódhat be semmilyen káros anyag a körömfelületen keresztül, és a már említett elhalt szaruréteg nem képes arra, hogy magába szívjon bármilyen vegyszert. A műkörmöket a fogtechnikának köszönhetjük, mert az ott felhasznált anyagokból tevődik össze a műköröm, így, ha a szájüregben sem okoznak problémát, ami sokkal veszélyeztetettebb terület, akkor a kezünkön sem keletkezhet semmilyen szövődmény. Ettől függetlenül lehet, hogy valamelyik vegyszerre allergiásak lehetünk, ezért műköröm építés előtt kérjük ki bőrgyógyász véleményét!

Sokan félnek a szárítást biztosító UV lámpától is, azért, mert a keringő tévhitek egyike szerint rákot okoz. Ezek az eszközök a mai technológiának köszönhetően biztonságosak, és az igazán veszélyes UV-C sugarakat nem bocsátják ki.

Ha műkörmösként dolgozik, és minőségi alapanyagra van szüksége, a Műköröm Pláza kínálatában megtalálja azokat! A termékekről honlapunkon, a www.mukoromplaza.hu címen tájékozódhat! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-30-360-6429-es számon, vagy írjon e-mailt az info@mukoromplaza.hu címre!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
A koktélkészítés nélkülözhetetlen kellékei
A koktélkészítés nélkülözhetetlen kellékei

A koktélokat mindenki szereti, ne csak egyszerű italokban gondolkozzunk, össze is állíthatunk magunknak frissítő nedűt, megfűszerezve egy kis alkohollal! Ha...

Close