Kövess minket!
  
     

Tökéletes smink reggeltől estig!

Tökéletes smink reggeltől estig!
2016, október 19.

Mindannyian ismerjük azt a frusztráló érzést, amikor azon aggódunk, hogy vajon nem folyt-e el az esőben a sminkünk, vagy amikor attól félünk, hogy a randevú előtt nem lesz időnk felfrissíteni a toalettünket, és ilyenkor persze nincs a közelünkben egy tükör sem, ahol ellenőrizni tudnánk tusvonalunkat. Ugyanez a helyzet edzés közben is, amikor munka után egyből az edzőterembe megyünk, hiszen szinte biztos, hogy reggel legalább egy vékony réteg szempillaspirált felkentünk, és mivel a nők többsége sminket ugyan igen, de sminklemosót már nem igazán hord magával, félő, hogy az edzés során az összes spirálfesték a szemünk alatt végzi. Ez nem csak bosszantó, de kellemetlen is, hiszen egyik nő sem szeretné a külvilágnak ezt az arcát megmutatni. Valljuk be, mindig arra törekszünk, hogy a legjobb külsőnket mutassuk, így reggelente mindig csinos ruhát veszünk fel, beállítjuk a hajunkat és felkenjük a napi hangulatunkhoz passzoló rúzst. Ez a tökéletes harmónia, melyet viszont egy hirtelen jött eső könnyen – szó szerint – lemoshat az arcunkról.

Van vajon megoldás arra, hogy sminkünk valóban tartós legyen? Mit tehetünk annak érdekében, hogy rúzsunk ne kenődjön szét, tusvonalunk pedig ne folyjon el? Mi a teendő, ha reggeltől estig ugyanolyan szépek szeretnénk maradni, még akkor is, ha közben egy kiadós edzést is beiktattunk? A válasz rendkívül egyszerű: csináltassunk sminktetoválást!

A sminktetoválás tartós, és a tévhitekkel ellentétben teljesen természetes hatású, hiszen ma már a szemöldök tetoválást is szálazásos technikával végzik! Az ajaksatírozás kiválthatja a rúzst, a szemöldök tetoválás a szemöldök ceruzát és a havi szemöldök festést, a szemhéj tetoválás pedig nem más, mint egy tökéletes és tartós tusvonal!

Ha Ön is tartós sminktetoválást szeretne, forduljon hozzánk! Látogasson el weboldalunkra, melyet a http://sminktetovalas-miskolc.hu webcímre kattintva érhet el! Honlapunkon minden fontos információt megtalál a sminktetoválás készítéséről, legyen szó ajaksatírozásról vagy szempillasűrítő tetoválásról! Kérdés esetén a 06-20/477-9999-es telefonszámon tud minket elérni! Várjuk hívását!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
vitabalance-hu-16-okt
Megoldás a meddőségre – valóban megoldható természetes úton?

Meddőségről akkor beszélünk - orvosi értelemben -, ha egy éven keresztül nem eredményez terhességet a rendszeres, védekezés nélküli házas élet....

Close