Kövess minket!
  
     

Töltődjön fel! Jelentkezzen Ön is kristályprogramozás tanfolyamra!

Töltődjön fel! Jelentkezzen Ön is kristályprogramozás tanfolyamra!
2017, november 27.

Az energiahiány nem csupán azt jelenti, hogy kimerültnek, boldogtalannak érezzük magunkat, vagy nem a megfelelő mederben folynak a dolgaink. Energiahiányos állapot az is, ha általában boldognak és elégedettnek tartjuk magunkat, de egy cél, amit el akarunk érni, nem sikerül.

Minden akadály energiahiányt jelent. De a kristályok ebben is segítenek minket. Összpontosítják az energiákat, feltöltenek, hogy megfelelő útra tudjuk terelni az életünket. Nem kell mást tenni, csak megnyugodni, ellazulni és hagyni, hogy a kövek végezzék rezgésáthangoló programjukat. A kristályok segítségét legjobban programozással kérhetjük. Kristályprogramozást csak tisztított, energiával feltöltött kristályon lehet alkalmazni! Ha nem vagyunk teljesen meggyőződve saját energetikai képességeinkről, vásárolhatunk előre töltött kristályt is, de érdemesebb egy kristályprogramozás tanfolyamon fejleszteni magunkat!

Minden kristály alkalmas arra, hogy fokozzák az erejét egy pontosan előírt cél érdekében, azaz beprogramozzák. Minden kristálynak megvan a képessége és rendeltetése bizonyos területek erősítésére, de ezt tudatosítani lehet magában a kristályban is! Ez a program mindenki számára személyre szabott, mellyel felgyorsíthatja a cél elérését. A kristályok igen hatásosan állítják át rezgéseinket, de mindig idő kell nekik, hogy a pozitív hatásaik jelentkezzenek. A szenzitívebb emberek már egy-két nap után érezhetnek változást, de a kevésbé ráhangoltabb társaiknak több hét is eltelhet, amíg a blokkok feloldása mellett sikerül a kristályoknak egy pozitív rezgésállapotot állandósítani. Kristályprogramozással erősíthetjük már meglévő, jó tulajdonságainkat, de gyengíthetjük rossz tulajdonságainkat is!

Ha Ön is szeretné megtapasztalni a kristályok fantasztikus tulajdonságait, jelentkezzen kristályprogramozás tanfolyamra a www.szellemszive.hu-n! Kérdés, vagy észrevétel esetén hívja a +36-70-329-4960-as, vagy a +36-20-500-2291-es telefonszámot, illetve e-mailt is írhat az info@szellemszive.hu címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Készüljön a karácsonyi sütés-főzésre! Vásároljon Tupperware termékeket!
Készüljön a karácsonyi sütés-főzésre! Vásároljon Tupperware termékeket!

A karácsony nem csak a béke és szeretet ünnepe, amikor összegyűlik a család, hanem a hatalmas főzések ideje is, amikor...

Close