Kövess minket!
  
     

Töltse vitorlázással a nyugdíjas éveket!

Töltse vitorlázással a nyugdíjas éveket!
2018, február 23.

A kalandok csak a fiataloknak járnak? Pedig nemcsak a húszéveseké a világ! Sokan, akik már kivonultak a munka világából, és megkezdték nyugdíjas éveiket, úgy érezhetik, hogy nekik már nem maradt semmi. Az életük elmúlt és magával vitt mindent, ami szép, izgalmas vagy éppen új volt. Nos, ennél nagyobbat nem is tévedhetnének!

Ne engedje, hogy így legyen! Álljon ki a sorból, és élje azt az életet, amit szeretne, legyenek a nyugdíjas évei is ugyanolyan aktívak, mint az előzőek! Ugye ezt könnyű mondani? Pedig elérni is ugyanilyen könnyű! Gondoljon bele, hogy mi az, amit mindig is meg szeretett volna tenni, kipróbálni, de sosem tette? Egy új, izgalmas hobbi például? Vágjon bele valami olyasmibe, amire a munkával töltött hosszú évek, a gyerekneveléssel teli évtizedek során soha nem jutott ideje! Még most sem késő, szerezze meg a tengeri jogosítványt, és szálljon vízre!

A tengeri jogosítvány birtokában mindenkinek lehetősége nyílik vitorlást vezetni és kormányozni a tengeren. Ez fantasztikus lehetőség arra, hogy a későbbiekben rutint szerezzen a hajózás, vitorlázás területén. Ezután, ha módja van rá, akkor akár saját hajót is vásárolhat, de bérelhet is, amin rendszeresen gyakorolhat, hajókázhat és utazhat is. A tengeri jogosítvány birtokában a családdal, a párjával ezután tengeri kalandokon is részt vehetnek vagy csak csendesen ringatózhatnak a vízen. Képzelje el, hogy a kedvenc fotelje helyett egy vitorláson szeli a habokat, odafenn sirályok rikoltoznak, a nap magasan jár, a vitorlás szilajul tör előre! Körös-körül a végtelen nyugalom és a szikrázó kékség, a levegőt betölti a tenger sós illata, Ön pedig úgy érzi, hogy legszívesebben soha nem szeretne újra partot érni.

A www.sail-ing.hu weboldalunkon mindent megtudhat arról, hogyan szerezhet tengeri jogosítványt az Adrián! Csatlakozzon a vitorlázók népes táborához, és élje nyugdíjas éveit Ön is a tenger szerelmeseként! Bővebb információt az office@sail-ing.hu e-mail címen, illetve a 06-30-397-2919-es vagy a 06-30 941-2087-es telefonszámokon szerezhet, bátran keressen fel minket tengeri jogosítvány kapcsán!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Működtesse készülékeit kényelmesen és egyszerűen!
Működtesse készülékeit kényelmesen és egyszerűen!

Hétköznapjai végén, és a hétvégéken rendszeresen tölt időt a televízió előtt, egyéb más elektronikai cikkek használata mellett, főként a jelenlegi...

Close