Kövess minket!
  
     

Tudnivalók a piercingek nyári ápolásáról

Tudnivalók a piercingek nyári ápolásáról
2017, július 26.

A nyár a szabadság érzéséről is szól, ezért e ténytől fellelkesülve sokan készítettnek nyári időszakban piercinget, ilyenkor viszont számolni kell a rendszeres ápolással, ellenkező esetben komoly problémákat is okozhatnak a kezeletlen, szúrt bőrfelületek!

Nyáron a piercing készíttetés legnagyobb ellensége az izzadás, ami sajnos elkerülhetetlen, főleg egy napokig tartó kánikulában, emiatt egy nap leforgása alatt többször kell fertőtleníteni a szúrt sebet, és erről nyaralás alkalmával sem szabad megfeledkezni!

Az izzadság még veszélyesebb, ha a bőrre kerülő kosszal, porral vegyül, így még könnyebben belekerülnek a sebbe a káros anyagok, amik komoly fertőzéseket okozhatnak! Napjainkban már különböző fertőtlenítőszerek állnak rendelkezésünkre, de, ha tanácstalanok vagyunk azzal kapcsolatban, hogy melyik szer lenne számunkra a legmegfelelőbb, kérjük ki a piercinget készítő szakember véleményét, aki segít kiválasztani a leghatékonyabb fertőtlenítőszert!

Ha a nyaralás előtt készíttetjük el a piercinget, az ápoláson kívül számos más kompromisszumot kell hoznunk, többek között óvatosan kell bánnunk a napozással, emellett a friss sebet nem célszerű a strand fürdővizében áztatni, és még a szálláshely wellness részlegében található szaunát is kerülnünk kell!

Ha a piercing szúrása már megtörtént, és problémát észlelünk a sebbel, igyekezzünk gyakrabban fertőtleníteni, és pihentetni a friss sebet, komolyabb szövődmény esetében már orvoshoz kell fordulni! A testékszer elkészíttetését tehát érdemes akkora időzíteni, amikor már a kánikulának vége, hűvösebb napok jönnek, és már a nyaralásról is hazaérkeztünk!

Akár készíttetés előtt áll, akár meglévő darabjai helyet szeretne pár újat, a szükséges testékszereket szerezze be piercing webáruházunkból, ahol biztos megleli a tökéletes darabot! Kínálatunkat honlapunkon tekintheti meg a www.piercingrendelés.hu címen! Kérdés esetén küldjön nekünk üzenetet weblapunkon keresztül, vagy hívjon minket telefonon a 06-70-600-0999-es számon!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
A koktélkészítés legfontosabb szabályai
A koktélkészítés legfontosabb szabályai

A koktélkészítés egy igen összetett dolog, és van pár alapszabály ezzel kapcsolatban, amit szükséges betartani annak érdekében, hogy kiváló italt...

Close