Kövess minket!
  
     

Tudnivalók a só gyógyító hatásairól

Tudnivalók a só gyógyító hatásairól
2017, június 22.

A só a Föld egyik legfontosabb éltető eleme, a világon bárhol megtalálható, nem utolsó sorban a szervezetünkben is! A só minden élőlény számára létfontosságú, ez különösen igaz a különböző légúti megbetegedésben szenvedőkre és allergiás – vagy autoimmun betegekre.

A levegő elektromos töltésű részecskékből áll, a só pedig a túltengésben lévő, pozitív ionokat képes semlegesíteni, amelyek részben felelősek a krónikus betegségek kialakulásáért, fizikai kimerültségünkért. A só nem gyógyszer, hanem élelmiszer, de mégis olyan hatással bír, mintha orvosság lenne, ami felbontja a szervezetben a káros molekula összeköttetéseket, például a lerakódásokat, elmeszesedéseket. A különböző sóterápiák erősítik az immunrendszert, segítségükkel le tudjuk győzni napjaink civilizációs betegségeit, mint például az allergiát és az asztmát. A só-ivókúra alkalmazásával minden embernek adott, hogy egészségesebbé váljon, állapotát megőrizze, és testi, lelki egyensúlyát megalapozza! A só enyhíti a koncentrációs- és alvászavarokat, és a stressz érzését.

A só többek között segíthet megelőzni a rosszindulatú elváltozásokat is, így akár a rákos megbetegedések elkerülésében is jó szolgálatot tehet. Mindez a folyadék, ezáltal mondhatni oxigén háztartásunkra gyakorolt kedvező hatásai miatt valósulhat meg.

Lehetőségünk van sófürdővel is gyógyulni, amihez himalája sót használjunk! A sóterápiás fürdő segítségével a méreganyagok felszabadulnak, az ásványi, jótékony hatású anyagok pedig a bőrön át felszívódnak. Az ilyen fürdő nagy mértékben csökkenti a savasságot a testünkben és kiegyensúlyozza a bőr pH értékét.

Éljen a só gyógyító hatásával a MediCrystal Kft. jóvoltából! Sószobáink ideálisak különböző gyógyító terápiákhoz, egészsége érdekében látogasson el hozzánk! További információkért keresse fel honlapunkat, a www.fellelegezhet.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-70-648-7559-es számon vagy írjon e-mailt az info@fellelegezhet.hu címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Messzi országokba szeretne virágot küldeni? Nem probléma!
Messzi országokba szeretne virágot küldeni? Nem probléma!

Manapság szinte minden családnál van valaki, aki külföldön, akár a világ másik felén kezdett új életet, és akár tartósan kint...

Close