Kövess minket!
  
     

Ügyeljen kutyája egészségére: Etesse magas energiatartamú táppal!

Ügyeljen kutyája egészségére: Etesse magas energiatartamú táppal!
2017, január 31.

A téli időszakban nem csak az embereknek van szüksége több vitaminra azért, hogy ne gyengüljön le az immunrendszerük. A kutyák ugyanúgy igénylik télen az erősítő táplálékot, így az egészségük megőrzése érdekében érdemes magas energiatartalmú táppal etetnünk őket.

A felelős gazdik nem csak azért tartják a kutyát, hogy legyen egy házőrző, vagy azért, hogy legyen, aki megeszi a kidobandó ételmaradékot. Az ilyen kutyatulajdonosok szem előtt tartják kutyájuk boldogságát, melyhez nem mindig elegendő egy teniszlabda. Kutyusunk immunrendszere ugyanúgy ki van téve a környezeti változásoknak, ezért szervezetüknek télen több energiára van szüksége. Az egészségük megőrzése nem merül ki a rendszeres oltásokban, fontos odafigyelnünk kutyánk étkezésére is. Manapság már rengeteg cég gyárt magas energiatartalmú tápot, így nem okoz különösebb nehézséget a megfelelő táplálék beszerzése. Bár az alapvetően lakásban tartott kutyákat is érdemes magas energiatartalmú táppal etetni– hiszen ők is sok időt töltenek a szabadban a sétáltatások során – elsősorban a kint tartott kutyáknak fontos az energia pótlása. Ők a nap 24 órájában küszködnek a hideg idővel, azonban a minőségi, magas energiatartalmú táp segíthet megőrizni az egészségüket.

Kisebb üzletekben nem feltétlenül találunk magas energiatartalmú tápot, de szerencsére manapság már internetes webáruházakból könnyedén beszerezhetjük a szükséges termékeket. Ha minőségi táppal szeretné etetni kutyáját, forduljon hozzánk bizalommal! További információért látogasson el honlapunkra, a www.kutyakellek.hu webcímre, és tekintse meg termékeink széles választékát! A kutyatápok és konzervek mellett megtalálja a kutyatartáshoz szükséges egyéb kellékeket is a nyakörvtől kezdve, az etetőkön át, a kutyajátékokig! Böngésszen kínálatunkban és kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-30-528-6161-es telefonszámon, illetve az info@kutyakellek.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Ételfutár: A házhoz rendelt egészség!
Ételfutár: A házhoz rendelt egészség!

Minden év elején emberek százezrei fogadják meg, hogy egészségesebb életmódra váltanak, és kizárólag tápláló ételeket fogyasztanak majd. Ez a lelkesedés...

Close