Kövess minket!
  
     

Új élet Ausztriában? Mi segítünk!

Új élet Ausztriában? Mi segítünk!
2017, április 28.

A mai gazdasági helyzet sok embernek megnehezíti a megélhetését, a munkahelyi keresetek és a különféle kiadások szempontjából. Mindenki próbálja élhetőbbé tenni a mindennapokat, de sokszor elérkezik az a pont, mikor már nem tudja emelni saját életszínvonalát. Ilyenkor sokan döntenek lakhelyváltás mellett. Manapság már népszerű a külföldre költözés, leginkább a nyugati országokba, abban a reményben, hogy jobb viszonyok és feltételek mellett végezhetik a munkájukat, amivel jobb életet biztosíthatnak Önmaguknak vagy családjuknak. A nyugati országok közül az egyik legnépszerűbb Anglia, de nem mindenki szeretne ilyen távolra költözni szülőhazájától, ezért inkább a közelebbi országokat választják, például Ausztriát.

Ausztria nagyszerű választás az újrakezdéshez, hiszen megannyi lehetőség áll rendelkezésére az oda költözőknek életszínvonaluk növelésére. De, ha az ottani letelepedés mellett dönt, tisztába kell lennie azzal is, milyen ausztriai szociális juttatások illetik meg külföldi létére. Habár nem saját országban vállal munkát, egyaránt jogosult bizonyos támogatásokra. Új lakóként egy idegen földön nehéz lehet a tájékozódás és ügyintézés, ezért az ilyen és hasonló területeken előnyös lehet szakszerű segítséghez fordulni! Cégünk, az IGR Magyarország Kft segítségére lehet, ausztriai családi pótlék igénylésében, adóvisszatérítésben, a különböző szükséges dokumentumok beszerzésében, munkalehetőségek terén, továbbá igény szerint állásinterjúra való felkészítésben és sok egyéb területen.

A sikeres külföldi munkavállalás még csak az első lépcsőfok egy jobb élet reményében! Fontos tisztában lenni a helyi törvényekkel, amikre egyes helyzetekben szükség lehet. Ahhoz, hogy minden szükséges intézkedés gyorsan és könnyen menjen, válassza a lehető legfelkészültebb céget! Ha Ön is Ausztriába költözés mellett döntene, forduljon hozzánk bizalommal! Cégünk szakemberei legjobb tudásuk szerint állnak rendelkezésére! További információkat szolgáltatásainkról honlapunkon találhat a www.infoausztria.com címen! Esetleges kérdésekkel kapcsolatban keressen minket a +36 70 52 21 999 telefonszámon vagy az info@infoausztria.com e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Hogyan parkolhatunk gyorsan és biztonságosan a fővárosban?
Hogyan parkolhatunk gyorsan és biztonságosan a fővárosban?

Folyamatosan nehézségekbe ütközik a parkolást illetően, de szüksége van autója szinte mindennapos használatára? Ahhoz, hogy könnyedén, minél rövidebb időn belül...

Close