Kövess minket!
  
     

Utazzon egyedülálló helyre a télen!

Utazzon egyedülálló helyre a télen!
2016, december 1.

Kikapcsolódásra vágyik? A rengeteg munka és egyéb teendői miatt kevés ideje jut a pihenésre? Olyan helyszínre látogatna, ahol nem csak különleges környezetben találhatja magát, hanem a víz közelségét is érezheti? Hajdúszoboszlói szállásunkon mindezt egyszerre élvezheti, és csak Önre van bízva, hogy mennyi időt tölt el hotelünkben.

Egyikünk számára sem ismeretlen az érzés, amikor szeretnénk távolabbi városba utazni, ahol megfeledkezve a naponta felmerülő problémákról teljes mértékben jól érezhetjük magunkat. Igaz, hogy a téli időszakban már nem mindenütt vehetünk részt szabadtéri programokon, de számos lehetőség van arra, hogy csodaszép helyszínen, akár fürdőzést is tervezve töltsünk el néhány napot. Érdemes számba vennünk a hajdúszoboszlói szállást is. hiszen itt több szempontból is remekül telhetnek óráink. Körültekintően tájékozódva biztos, hogy foglalhatunk olcsó szállást Hajdúszoboszlón, ahol a kedvező ár ellenére tökéletes fogadtatásban lehet részünk.

Programajánlókkal, kedvezményes árakkal, és egyedülálló lehetőségekkel várjuk Hotel Járja*** hajdúszoboszlói hotelünkben! Családias hangulatban, igényeinek megfelelő ellátással, könnyen megközelíthető helyen nyújtjuk szolgáltatásunkat! Olcsó szállásunkon Hajdúszoboszlón különféle akciókban részesülhet, ugyanis az ünnepek közeledtével többféle ajánlatot hirdetünk. Párjával, szeretteivel vagy barátaival is kényelmesen töltheti el nálunk a kikapcsolódásra szánt napjait. Közvetlenül hajdúszoboszlói hotelünk mellett található a városi fürdő, ahol nálunk megszálló vendégként kedvezményesen tud különféle gyógykezeléseket igénybe venni. Tekintse meg honlapunkat, a www.hoteljarja.hu–t, és tájékozódjon árainkról és kiválóan felszerelt szobáinkról!

Felejtse el egy időre a mindennapos nehézségeket távol munkájától! Töltsön felejthetetlen napokat olcsó szállásunkon Hajdúszoboszlón, a fürdő kapujában! Igényelje egyedi ajánlatunkat és tegye fel kérdéseit e-mailben az info@hoteljarja.hu címünkre írva, vagy keressen bennünket a 06-52-412724 –es telefonszámunkon!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
45183324 - great journey only with my best friends
A világ felfedezését sosem lehet elég korán elkezdeni!

Manapság egyre nagyobb hangsúlyt kap a mindennapi életben is az utazás, nem csupán mint évi egyszeri jutalom a dolgos hétköznapokért....

Close