Kövess minket!
  
     

Vadászok figyelem!

Vadászok figyelem!
2016, november 28.

Sokan űzzük hivatásszerűen, vagy akár csak hobbi szinten a vadászatot hazánkban, ami remek dolog, de ahhoz, hogy megfelelően lássuk el a feladatunkat, szükségünk van olyan eszközökre, melyek kifejezetten a mi igényeinkre vannak szabva, és tökéletesen kimerítik a vadászat minden követelményét. Minden vadásznak szüksége van kereső távcsőre, amivel a lesből kémlelve, vagy a hajtás során könnyebben észrevehetjük a vadat, persze ennek a távcsőnek komoly követelményeknek kell megfelelnie.

De mit is kell kiállnia egy vadásztávcsőnek ahhoz, hogy azt akár évekig is magabiztosan használhassuk, akár minden héten? Az első és legfontosabb, hogy azokon a távolságokon, amiket mi szeretnénk lefedni, kellően éles képet adjon. Hiszen ha a zavaros kép miatt nem tudjuk megkülönböztetni a kivénhedt vadat a fiataltól, abból semmi jó nem származik, illetve így annak is nagyobb a valószínűsége, hogy egyáltalán észrevegyük az állatot. Ehhez érdemes odafigyelni a minőségi lencsékre, és a finom fókuszálhatóságra, illetve a kellő nagyításra. Ha hivatásszerűen vadászunk, akkor tudjuk, hogy a vadat nem csak jó időben kell védeni, úgyhogy fontos, hogy távcsövünk legalább csepp és porálló legyen, hiszen ezeknek a hatásoknak elég sűrűn ki lesz téve. Elengedhetetlen továbbá a minőségi kialakítás, hiszen a napi vagy heti szintű használat igen hamar meglátszik egy nem megfelelő távcsövön. Ha ezeknek mérten kiválasztottuk a megfelelő darabot, nincs más dolgunk, mint keresni egy megbízható forgalmazót!

Ha szeretne minőségi távcsöveket vásárolni hivatásszerű vagy hobbi vadászathoz, akkor a legjobb helyen jár, hiszen kínálatunkban minden olyan eszközt megtalál, amire csak szüksége lehet! Ne kössön kompromisszumokat, válassza a minőséget! Tekintse meg termékeinket honlapunkon, a www.tavcso-mikroszkop.hu –n, és válassza ki az Önnek megfelelő darabokat!

Ha kérdése akad távcsöveinkkel kapcsolatban, akkor keressen fel minket a 0630/337-36-20 telefonszámon, illetve az info@tavcso-mikroszkop.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
A természetjárók elmaradhatatlan kelléke: A binokulár
A természetjárók elmaradhatatlan kelléke: A binokulár

Sokan szeretünk a természetbe járni, ami tökéletesen érthető, hiszen egy erdei állat vagy egy csobogó patak látványa még ezredjére is...

Close