Kövess minket!
  
     

Válasszon felületi gyorstesztjeink közül!

Válasszon felületi gyorstesztjeink közül!
2019, június 25.

A modern kor egyik legnagyobb vívmánya, a felületi gyorstesztek elterjedése, így ennek segítségével már percek alatt kideríthető szinte bármilyen allergia, köztük az egyik legelterjedtebb is, a gluténallergia, a tesztek használatához pedig már minimális betanítás is elegendő.

A használat egyszerűsége mellett fontos még, hogy pontos tájékoztatást tudjunk adni, hiszen jóeséllyel találkozunk majd gluténérzékeny emberekkel. De pontosan mi is az a glutén, amit sokan kerülni akarnak napjainkban, amit próbálnak kihagyni étrendjükből? Glutén, azaz másnéven sikér, a búza, a rozs és az árpa magjaiban található két fehérje, a gliadin és a glutenin keveréke. A gliadin és a glutenin a búzaszemek fehérjetartalmának kb. 80%-át teszi ki. Közülük is a gliadin a kiváltója a cöliákiának, azaz a gluténérzékenységnek. E nélkül a fehérje nélkül nem lehet elkészíteni azt a hagyományos kenyeret, amit jól ismerünk, szeretünk és megszoktunk már. Ez a betegség mára már számos felületi gyorsteszttel könnyen kimutatható.

Fontos, hogy meg tudjuk különböztetni a gluténérzékenységet az egyéb gabonaallergiától. Habár a kezelés mindkét esetben speciális diétát követel, a kiváltó okot máshol kell keresni. Téves diagnózishoz vezethet, ha felületi gyorsteszt elvégzése nélkül, csak találgatások alapján kezd valaki gluténmentes diétába. Mindenképpen ajánlott egy felületi gyorsteszt, amihez a Bentley Magyarország segítséget nyújt Önnek!

Ha Ön is úgy döntött, hogy kibővíti laboratóriumának felszerelését, keresse fel honlapunkat felületi gyorstesztjeinkért, a www.bentleylabor.hu címen, ahol természetesen részletes leírásokat is talál termékeinkhez!

Bármilyen kérdés is fogalmazódott meg Önben, forduljon hozzánk bizalommal a +36-22-414-100-as telefonszámon, de faxot is küldhet, a +36-22-414-101-es számra. Inkább e-mailt írna nekünk? Megteheti, a hungary@bentleyinstruments.com címen! A rendelésekkel kapcsolatban felmerülő kérdéseit elküldheti nekünk e-mailben is, az iroda@bentleyinstruments.com címre.

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
kisnagyautoberles.hu.19maj
A fesztivál nem indulhat enélkül: olcsó autóbérlés

A nyár a fesztiválok szezonja, ilyenkor a zene és a kultúra rajongói útra kelnek, és akár több fesztivált is végig...

Close