Kövess minket!
  
     

Varázsoljuk el vendégeinket a nyári éjszakákon!

Varázsoljuk el vendégeinket a nyári éjszakákon!
2015, június 2.

A koktélozás egyre népszerűbb, nemcsak a koktélok változatos íz világa teszi ezt, hanem mára szinte státuszszimbólum is ez a kedvtelés. Még a kisebb kávéházak kínálatában is megtalálhatóak a koktélok, amelyek sokszínűségének határát csak a mixer fantáziája szabhatja meg. Csalogassa leendő vendégeit könnyen, a legegyszerűbb módon és legigényesebb eszközökkel koktélozni, mert manapság nincs nyár koktél nélkül!

A koktélfogyasztás sokak szerint az egyetlen igazi frissítő italozási forma. Vannak, akik kifejezetten női tevékenységnek vélik, pedig ez egyáltalán nem igaz. Minden korosztály számára megfelelő és kellően igényes koktélpultot azonban szükséges kialakítani annak érdekében, hogy minél több ember kapjon kedvet a kóstolóhoz. A nyári forróságban és évszaktól függetlenül a magas színvonalú bulikon is egyaránt alkalmas a résztvevők hangulatának fokozására. A koktélpult igazán látványos eszköze az italfelszolgálásnak. Közkedvelt a különböző rendezvényeken, a strandokon, a turisztikai látogatók sokaságától forgalmas helyeken. Mostanra már koktélfogyasztási szokások is kialakultak, a fiatalabbak jelentős része rendszeresen fogyaszt koktélokat. Ha szeretné, hogy vendégei elégedettek legyenek, és előszeretettel látogassák koktélpultját, ennek érdekében a koktélkínálat kialakítása komoly figyelem ráfordítást igényel.

A koktél az ízesítőanyagokkal válik tökéletessé, amelyekből gyakran csak egy keveset használunk. Ilyen ízesítőanyagnak számítanak a szirupok, amelyek az édesítésen kívül remek színt adnak a különböző italoknak.

Nálunk, a Minden Ami Bár kínálatában megtalál mindent, amivel lenyűgözheti vendégeit. A koktélokhoz nélkülözhetetlen és közkedvelt, szívesen fogyasztott Monin szirupok, Monin pürék, valamint a kiszolgáláshoz elengedhetetlen koktél kellékek nagy választéka áll rendelkezésére a www.mindenamibar.com/monin_szirup_monin_pure oldalunkon. A fenséges italok felszolgálásához kitűnő dekoráló és koktél kiegészítő kellékeket ajánlunk, amelyek nagyszerűen díszítik a koktélokat, és a leendő vásárlók figyelmét is sikeresen felhívhatjuk vele. A koktél készítéséhez szükséges kiegészítőink: a koktél bitterek, a koktélcseresznye, a hajlítható szívószálak, a koktélszalvéta, és más egyéb fontos kellékek is rendelhetők. A koktélos poharak kiválasztása egyáltalán nem elhanyagolható, hiszen a koktélok látványa csak a megfelelő koktélos poharak használata által kiemelhető. A Minden Ami Bár a koktélos poharak terén is szolgál útmutatással.

A társasági élet látványos elemeként funkcionál a koktélozás, és egyre több ember dönt hivatásaként is a koktélkészítés mellett. Visszautasíthatatlan ajánlatunkat tekintse meg részletesebben honlapunkon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-70-617-02-80–as telefonszámon!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
horgaszklub.eu
Ne hagyja elúszni, fogja ki a legnagyobb halat csónakból!

Aki szeret horgászni, tudja, hogy nem igazán van más ilyen sport, amely mellett teljes kikapcsolódásra van lehetősége. Aki pedig még...

Close