Kövess minket!
  
     

Vérplazma adás kedvező feltételekkel? Ismerkedjen meg a Plazmacentrum ajánlatával!

Vérplazma adás kedvező feltételekkel? Ismerkedjen meg a Plazmacentrum ajánlatával!
2019, szeptember 24.

Csak Magyarországon évente több ezer beteg szorul vérplazmából készült gyógyszeres életmentő kezelésre. Ahhoz, hogy ezeket tudják biztosítani például a vérérzékeny, vagy máj- és vesebeteg emberek számára, szükség van jelentős számban egészséges vérplazma adókra. A vérplazma adás tehát egy rendkívül fontos dolog, hiszen így az egészségesek rengeteg életet menthetnek meg, ennek ellenére sokan félnek ettől, hiszen maga a folyamat olyan, mint a véradás. Éppen ezért a különböző egészségügyi intézmények megpróbálják vonzóbbá tenni a vérplazma adást többek között pénzbeli juttatásokkal, ennek hatására többen szánják rá magukat arra, hogy segítsenek másokon.

Most ősszel például a Plazmacentrum várja kedvező ajánlattal a vérplazma adókat. Ez az akciós időszak szeptember 2.-tól egészen október 26.-ig érvényes. Az ajánlat lényege, hogy a hat hét alatt hat alkalommal kell sikeresen plazmát adni, majd a hatodik alkalom után jár plusz 6000 forint, tehát a vérplazma adás után 12.000 forint jár a jelentkezőknek. Amennyiben újabb hat alkalommal sikerül plazmát adni, október 26.-ig ismét 12.000 forintot jár az illetőnek. Az első öt sikeres plazmaferezisért alkalmanként járó költségtérítés 6.000 forint, amit ferezisenként további 750 forint értékű, úgynevezett plazma ponttal növel az intézmény.

A Plazmacentrumban a vérplazma adás a legkevesebb kellemetlenséggel jár: kevés plazmát vesznek le, körülbelül egy órán belül végeznek az adakozók, így az emberek pozitív tapasztalatokkal gazdagodhatnak.

Segítsen másokon kedvező feltételekkel, válassza Ön is a vérplazma adáshoz Budapest kedvenc, öt csillagos Plazmacenterét! Tájékozódjon az őszi akció részleteiről weboldalunkon, amit a www.plazmacentrum.hu címen ér el! Amennyiben kérdései lennének magáról a vérplazma adásról, az aktuális ajánlatról, vagy szeretne időpontot foglalni, keressen minket telefonon, a 06-30-785-8750-es számon vagy küldjön üzenetet honlapunkon keresztül! Tegyünk együtt beteg embertársainkért!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
icewinekennel.com.19szept
Szerezzen csodálatos társat svájci fehér juhászkutya tenyészetből!

Szeretne egy gyorsan és könnyen tanítható kutyát? Kiváló házőrzőt keres? Kutatást végez, és szüksége lenne egy jól kiképezhető társra? Svájci...

Close