Kövess minket!
  
     

Virágküldés külföldre nyáron és gyorsan? Nem lehetetlen!

Virágküldés külföldre nyáron és gyorsan? Nem lehetetlen!
2018, július 3.

A virágküldés nem évszakfüggő, hiszen nyáron ugyanúgy lehetnek névnapok, születésnapok és egyéb alkalmak, mint télen, ahogy bármilyen időszakban előfordulhat az is, hogy nem tudunk valamelyiken részt venni, de szeretnénk jelezni, hogy ha tehetnénk, ott lennénk. Ez főleg akkor jelent problémát a legtöbbünknek, ha az adott eseményt külföldön kellene megünnepelni, hiszen egy nagyobb utazás mégiscsak több áldozatot kíván mind anyagilag, mind időben. Azonban ebben az esetben sem kell elkeseredni, hiszen a nemzetközi virágküldéssel megoldhatjuk a problémánkat!

A nemzetközi virágküldés nyáron sem jelent problémát az erre szakosodott vállalkozások számára, hiszen a kánikulára is fel vannak készülve. Ha valaki csak azért nem küld virágot külföldre nyáron, mert azt gondolja, hogy a küldemény késni fog és hervadt lesz, akkor megnyugtatnánk: a virágcsokrokra ilyenkor kiemelt figyelmet fordítanak mind a virágkötők, mind a futárok. A nemzetközi küldemények csokrai minden esetben a legfrissebb és leginkább esztétikus darabokból kerülnek összeállításra, ami pedig a futárok munkáját illeti, egyrészt a sebességük mondhatni állandó, azaz télen-nyáron ugyanolyan gyorsan szállítják ki a virágokat a címzetteknek, másrészt ilyenkor a szállító járművekben folyamatos a légkondicionálás, hogy az ünnepelt a csokor láttán örömkönnyekben törhessen ki!

Ha Ön is szeretne idén nyáron virágot küldeni külföldön élő szeretteinek, barátainak, vagy ismerőseinek, keresse fel a FlorAwesome Kft. weboldalát a www.theflowerbird.com címen, és tájékozódjon a nemzetközi virágküldési lehetőségekről! Tekintse meg csokrainkat és ajándékcsomagjainkat, válasszon közülük egy megfelelőt, és szerezzen vele örömet a világ szinte bármelyik pontján! Ha kérdése, vagy észrevétele lenne a rendeléssel, vagy a küldeményekkel kapcsolatban, akkor kérjük, hívja kollégáinkat a +36-30-933-9570-es és a +36-30-863-2297-es telefonszámunkon, vagy írjon üzenetet az info@theflowerbird.com e-mail címünkre!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Bízza profikra a helyszínfelmérést, a tervezést és a kivitelezést!
Bízza profikra a helyszínfelmérést, a tervezést és a kivitelezést!

Otthona, kialakítása előtt áll, és szeretne mindent egyéni igényei szerint kialakítani? Lehetősége van az egyedi bútorokat készíttetni, így nem a...

Close