Kövess minket!
  
     

Zárja le méltó módon a kedvencével együtt töltött éveket!

Zárja le méltó módon a kedvencével együtt töltött éveket!
2019, január 31.

Eljött az a pillanat életében, amit a legkevésbé várt? Netán szeretne időben tájékozódni, hogy mit tehet, ha elveszíti kedvencét? A lehető legméltóbb körülmények között búcsúzhat el tőle, ha az állathamvasztás mellett dönt. Végigkísérheti a kisállat földi maradványait a szállítástól egészen az urnába kerülésig, majd akár magával is viheti a hamvakat otthonába.

A kutyák, cicák, és más kisállatok hosszú éveken keresztül teszik szebbé és boldogabbá a napjainkat. Sajnos korábban várható az életük vége, mint az embereké, így fel kell készülnünk a legrosszabbra: baleset, betegség és öregkor miatt egyaránt eltávozhatnak. Jó, ha tudjuk, mit tehetünk ilyen helyzetben. Kisállathamvasztással megadhatjuk a végső tiszteletet. Az állathamvasztást követően magunkkal vihetjük a hamvakat, amit bárhol elhelyezhetünk. Tapasztalt szakemberek segítségével gondtalanul oldható meg a kisállathamvasztás, és nem kell aggódnunk amiatt, hogy esetleg méltatlanul bánnak kedvencünkkel utolsó útján.

Cégünk, a Word’s Eye Kft. legfőképp Budapesten és környékén, de igény esetén az ország más pontjain is rendelkezésére áll állathamvasztás ügyében. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk kisállathamvasztással foglalkozó cégünknél. Tevékenységi körünk kiterjed kedvence testének elszállítására, az állathamvasztásra és az urna biztosítására is. Lehetőséget adunk hozott urna használatára is. Részletesen informáljuk a történésekről, és előre tájékoztatjuk a kisállathamvasztás költségéről. Olvasson szolgáltatásainkról a www.kisallathamvasztas.com internetes oldalunkon!

Adja meg a végső tisztességet kedvencének azáltal, hogy elmúlását követően is gondoskodik róla! Kísérje utolsó útjára a kisállatot az állathamvasztás során! Győződjön meg személyesen az őt érő méltó bánásmódról! Kisállat hamvasztása céljából és felmerülő kérdései esetén lépjen velünk kapcsolatba a bármikor hívható 06-20-912-1434-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@kisallathamvasztas.com e-mail címünkre!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
man cooking meat on barbecue grill at summer party
Kerti grill: a szabadtéri összejövetelek sztárja!

A téli hónapok bizony mindenkit megviselnek, a hideg és komor időszak után már alig várjuk a tavasz első napjait. Télen...

Close