Kövess minket!
  
     

Zselés műkörömmel az egészségesebb körmökért!

Zselés műkörömmel az egészségesebb körmökért!
2016, május 10.

Tavasszal az ember sok kellemetlenséggel szembesülhet egészségi állapota tekintetben. A téli hónapok során a vitaminkészleteink kimerülnek, fáradékonyak és sérülékenyebbek leszünk. Izom, ízületi bántalmaink élénkülnek, többet fáj a fejünk, és könnyebben elfáradunk. Ebben az időszakban különösen fontos a megfelelő vitaminbevitel! Bőrünk, hajunk és körmeink táplálása is nagy gondosságot igényel tavasszal!

A vitaminhiányos szervezet főbb tünetei gyakran körmeinken mutatkoznak meg. Erőtlenné válnak, könnyen berepedeznek vagy letörnek, és bizonyos esetekben el is színeződhetnek a vas- és vitaminhiány következtében. Sokan úgy próbálják leplezni az elváltozásokat, hogy kifestetik körmeiket. Ugyan egy ideális manikűr sokat segíthet ápolásukban, de a vegyi anyagokban gazdag körömfestékek tovább károsíthatják azokat. Mi a megoldás ebben az esetben? A zselés műköröm!

Korábban elterjedt, és még ma is él a köztudatban, hogy a műköröm roncsolja a körömszerkezetet. Ez ugyan az elavult technikákra igaz, azonban a korszerű zselés műkörömre nem! Míg régen ragasztó és más vegyi anyagok segítségével rögzítették a műkörmöket, melyek valóban károsíthatták a köröm felszínét, addig a korszerű technikában egy zselés réteget képezve védik körmünket a vegyi anyagokkal való érintkezéstől. Így a zselés műköröm nem csak mesésen fest, és hosszantartó megoldást kínál, de segít abban, hogy elgyengült körmeink megerősödhessenek a felszín alatt. Természetesen csak abban az esetben, ha a zselés műköröm viselése folyamán valamilyen vitaminnal tápláljuk szervezetünket!

Ne hagyja, hogy berepedezett és fakó körmei megkeserítsék mindennapjait! Alkalmazzon tápláló vitaminokat az egészséges körmökért! A tökéletes eredmény érdekében pedig próbálja ki a zselés műköröm pozitív hatásait! Nálunk, a www.fodrilla.hu oldalon minden szükséges eszközt megtalálhat, hogy elkészítse a tökéletes műkörmöt! Forduljon hozzánk bizalommal! Kérdés esetén várjuk hívását, a 06-20-233-7002-es vagy 06-20-330-8966-os telefonszámon, illetve levelét a fodrilla@fodrilla.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Reflexológiáóa
Miért érdemes a reflexológiával komolyabban foglalkozni?

Különféle egészségügyi problémákkal küzd, amelyek ellen szeretne minél előbb hatékonyan tenni? Érdemes többet megtudnia a reflexológia működéséről, hiszen ennek részletes...

Close